Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Clara Peya actuarà al municipi el proper 22 de novembre

Presentarà el seu darrer treball, Estómac, reivindicar l'essència del verb estimar


Clara Peya actuarà al municipi el proper 22 de novembre

La pianista i compositora Clara Peya arribarà a Sant Quirze el 22 de novembre per donar-ho tot. Torna amb un nou treball, Estómac, i una posada en escena que continua amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic.  Estómac neix de la relació creativa i d'amistat entre Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner qui, juntament amb la veu de la Magalí Sare, la bateria i l'electrònica de Dídak Fernández i la bateria d'Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball.

Després d’haver escrit més de 300 cançons al llarg de la seva carrera musical, Peya investiga i experimenta en aquest nou treball la sensació de l'amor que neix des de les entranyes i reivindica l'essència més bàsica del verb estimar. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

Clara Peya actuarà a la sala Josep Brossa de la Patronal a les 21 hores del dia 22 de novembre. Les entrades tenen un  preu de 5€ la general i de 2€ per les persones en situació d'atur, pensionistes o menors de 18 anys. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

El concert està organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.