Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Els actes amb motiu del Mes de la Solidaritat centren la programació


El cap de setmana a SQV

Diumenge tindrà lloc l’acte central de la campanya del Mes de la Solidaritat. A banda d’aquesta proposta, el teatre familiar, la formació i altres opcions per conèixer a fons la natura omplen l’agenda dels propers dies.
 

Mes de la Solidaritat
L’acte central d’aquesta campanya tindrà lloc diumenge al parc de les Morisques, on s’organitzaran diverses activitats per a tots els públics. D’una banda, d’11 a 14 hores hi haurà el Mercat solidari de joguines i contes de segona mà. A les 11.30 tindrà lloc una activitat infantil, i seguidament, una actuació musical a càrrec dels “Blues Captain”. A la tarda, la sala Josep Brossa de La Patronal acollirà el Teatre Quimera, una actuació solidària que recollirà diners per a projectes de l’Ateneu del Món.
Altres propostes
Avui, 15 de novembre, es podrà veure a La Patronal el Cinema Cultures, “La piedra de la paciencia”. Més detalls, aquí.
Aquesta activitat forma part de la programació del Mes de la Solidaritat 2019, pels dret humans.


Punts de recollida de joguines
Les joguines de segona mà del Mercat solidari es recullen fins avui màxim, als següents punts:
Escola Pilarín Bayés
Escola Purificació Salas
Escola El Turonet
Escola Lola Anglada
Escola Taula Rodona
Escola Onze de Setembre
Escola bressol municipal El Patufet
Escola bressol Picarol Blau
Llar d’Infants la Marieta
Biblioteca Municipal
Escola d’Adults l’Olivera
Espai Maria Mercè Marçal
Poliesportiu Municipal
Elms’s School
FIAC Sant Quirze
Kids and Us

Podeu consultar la programació detallada del Mes de la Solidaritat en aquest enllaç.

Donem una llar als ratpenats

Si voleu donar una llar als ratpenats del municipi, aquesta tarda és el moment! Sant Quirze del Vallès Natura organitza a les 19 hores una sortida per col·locar les caixes niu que van fer durant la Festa del Medi Ambient. També faran una explicació de la vida misteriosa d’aquests animals. Més informació al telèfon 635372022 o bé enviant un correu electrònic: sqvnatura@telefonica.net.
 

Paellada
L’Associació Casal d’Avis organitza demà a les 14 hores una paellada a la sala Muriel Casals. El dinar s’acompanyarà d’un espectacle de cançons de tota la vida a càrrec d’Amics per sempre. Informació i inscripcions: oficina de l’Associació del Casal d’Avis.

Correblau

Dissabte s'organitza el "Correblau" al parc del Fòrum. Es tracta d'una cursa solidària organitzada per l'Associació Aprenem, i que recollirà fons per a les persones amb trastorn de l'espectre autista. Trobareu més detalls, aquí.

Sessió formativa en higiene i seguretat alimentària destinada al personal de les entitats
El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament organitza una sessió formativa en matèria d’higiene i seguretat alimentària  que constarà en un petit recordatori en relació a les bones pràctiques de manipulació i higiene però basant-se en la formació en autocontrols, traçabilitat i etiquetatge d’al·lèrgens.

Aquesta formació pot ser útil tant per les persones que no han fet mai formació en higiene i seguretat alimentària, com les que ja n'han fet, ja que complementarà les formacions anteriors.
La dietista i nutricionista Anna Gispert serà l’encarregada d’impartir-la, a la sala Salut Pastor de la Patronal, demà d’11 a 13 hores. Més informació, en aquest enllaç.

Dissabtes en família: "Contes de sol i pluja"

Una de les propostes familiars per demà és el conte que arriba a la Biblioteca de la mà de Susagna Navó. Es tracta d’una activitat adreçada a les famílies amb infants fins als 3 anys. Serà a les 12 hores. Més informació, aquí.

El Traster de Sant Quirze
El proper diumenge la rambla de Lluís Companys oferirà venda de productes d’artesania, pintures i vintage. Un total de 15 parades entre el carrer de Vallcorba i el Camí del Mas, de 10 a 14 hores. Hi participen comerços de Sant Quirze del Vallès.

Primera Diada Gegantera de Les Fonts
La Colla Gegantera Les Fonts celebra la Primera Diada Gegantera de Les Fonts el proper diumenge 17 de novembre. La jornada començarà a les 9.30 hores a la plaça Manel Mañas amb la plantada de gegants de les colles convidades i un esmorzar.  A les 11 hores començarà la cercavila pels carrers del barri amb el següent recorregut: plaça Manuel Mañas, carrer de Roma, carrer Sant Carles, carretera de Rubí, carrer de Rosa Sensat, carrer de Mossèn Josep Pons, carrer de la Mare de Déu del Roser, carrer Església, Passeig de la Riera, carrer Riera i plaça Nova, on es farà la Ballada de Lluïment de les Colles Convidades. La Diada acabarà amb un dinar de germanor dels i les participants al Centre Cívic Torre Julià.
 

15è aniversari de la Bella Quirze Band
La coral gòspel santquirzenca Bella Quirze Band (BQB) celebra el seu 15è aniversari amb un concert a l’Auditori 3 de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, el proper diumenge 17 de novembre, a les 18 hores. El concert tindrà una coral convidada: el cor gòspel francès Pourpre Noire, amb qui han realitzat diversos intercanvis en els darrers anys i que participarà de manera activa al concert amb vàries interpretacions. L’acte compta amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, de la Federació Catalana d’Entitats Corals i de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

La BQB té previst realitzar un concert a Sant Quirze del Vallès el proper diumenge 15 de desembre a les 18 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal per recaptar fons per les malalties minoritàries en motiu de la Marató de TV3.
 

Presentació dels equips de Bàsquet
Diumenge el Sant Quirze Bàsquet Club presenta davant les famílies i els/les simpatitzants tots els equips del club. L’acte començarà a les 14 hores i s’allargarà fins les 17.30 hores.


Recordeu que a l'agenda del web trobareu tota la programació.