Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 1.600 euros per a les persones refugiades

El Mercat Solidari celebrat ahir va recollir fons per a les víctimes dels conflictes de la Mediterrània, en el marc del Mes de la Solidaritat


Més de 1.600 euros per a les persones refugiades

El parc de les Morisques va ser l’escenari ahir de l’acte central del Mes de la Solidaritat. Des de les 11 del matí i fins a migdia s’hi van organitzar activitats per a tots els públics. Una de les principals, el Mercat solidari de joguines, que va recaptar més de 1.600 euros venent joguines i contes de segona mà. Recordem que el material que es venia ha estat recollit durant la primera quinzena de novembre a diferents punts del municipi, gràcies a la col·laboració de la ciutadania. La recaptació es destinarà a fer front a la crisi humanitària de les persones refugiades víctimes dels conflictes armats de la Mediterrània.
La matinal va comptar també amb l’actuació dels “Blues Captain”. El punt i final el va posar a la tarda el Teatre Quimera, una actuació també solidària amb l’objectiu de recollir fons per a projectes de l’Ateneu del Món.  
Podeu veure les fotografies de la jornada en aquest enllaç.
L’acte que clourà la programació del mes de la Solidaritat serà la lectura dels contes solidaris que durant els deu últims anys han participat al concurs que porta aquest nom. Serà a la Biblioteca Municipal el 30 de novembre a les 12 hores.