Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cap de setmana cultural contra les violències masclistes

Sant Quirze acull el festival FemPop i l’actuació de Clara Peya els propers dies


Cap de setmana cultural contra les violències masclistes

Aquest cap de setmana Sant Quirze del Vallès acull diverses iniciatives culturals amb un clar compromís en la lluita contra les violències masclistes. Es tracta dels concerts de Clara Peya i el festival FemPop.

Clara Peya presenta el seu treball aquest divendres  
La pianista i compositora Clara Peya arribarà a Sant Quirze demà per donar-ho tot. Torna amb un nou treball, Estómac, i una posada en escena que continua amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic.  Estómac neix de la relació creativa i d'amistat entre Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner qui, juntament amb la veu de la Magalí Sare, la bateria i l'electrònica de Dídak Fernández i la bateria d'Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball.

Després d’haver escrit més de 300 cançons al llarg de la seva carrera musical, Peya investiga i experimenta en aquest nou treball la sensació de l'amor que neix des de les entranyes i reivindica l'essència més bàsica del verb estimar. Tretze cançons per construir ponts entre el cor i les entranyes.

Clara Peya actuarà a la sala Josep Brossa de la Patronal a les 21 hores del dia 22 de novembre. Les entrades tenen un  preu de 5€ la general i de 2€ per les persones en situació d'atur, pensionistes o menors de 18 anys. Podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

El concert està organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.
 

Primera edició del FemPop
El proper dissabte 23 de novembre Sant Quirze del Vallès serà seu del festival FemPop, esdeveniment que té per objectiu donar a conèixer propostes musicals liderades únicament per dones. La iniciativa consistirà en tres concerts en tres espais sorprenents amb algunes de les promeses més excitants de l'escena independent internacional.

Cartell
Al FemPop Sant Quirze hi actuaran l’anglesa Amy May Ellis, la barcelonina Raquel Lúa i la danesa Talitha Ferri.  El públic es trobarà a les 17.30 hores a la plaça de la Vila i se l'acompanyarà al lloc on es realitzarà el primer concert.. Cada concert tindrà una durada d’entre 30 i 40 minuts i es duran a terme en espais coberts del centre del poble. L’entrada als tres concerts és gratuïta però amb aforament limitat. Podeu reservar la vostra entrada aquí.
 

Altres propostes

El 23 de novembre a les 18:30 hores a la Masia de Can Barra acollirà l’espectacle: “L'Art de l'Emoció contra la violència de gènere!”. Dones per Sant Quirze organitza aquesta proposta dirigida per Josema (José Maria Polo), campió de dansa amb medalla d’or a nivell estatal i artista del poble.
Es tracta d’un espectacle de dansa, cant i poesia per denunciar les violències masclistes.