Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alimentació sostenible i respectuosa per aquests festes

El Taller de Nadal que clou el Cicle d’Alimentació Saludable va oferir dissabte opcions per cuidar-se gaudint


Alimentació sostenible i respectuosa per aquests festes

La dietista i nutricionista Anna Gispert i la cuinera Lara Sánchez van posar sobre la taula, literalment, diverses propostes nadalenques i saludables per a les festes. El centre cívic Can Feliu va acollir un taller de cuina que posava el punt i final al Cicle d’Alimentació Saludable d’aquest trimestre, després que diverses xerrades molt participatives hagin abordat diversos àmbits de l’alimentació.

Dissabte, les dues professionals van proposar plats per gaudir cuidant-se, donant claus senzilles per a una alimentació sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Així, van aconsellar organitzar bé la llista de la compra, resoldre l’àpat més copiós amb la resta d’àpats del dia, moderar-se amb els pinxos i els aperitius i reservar-se per a les postres o reaprofitar les restes dels àpats de Nadal.
Durant la sessió, van preparar un menú amb aperitius com el cebiche de peix del dia, els patés casolans o la truita de farina de cigrons amb pebrots, ceba i gírgoles. Els primers plats van ser de crema de carxofes amb oli de tòfona i caneló de carbassa. Els segons, pota de pop a la brasa o milfulls d’heura i moniato. No van faltar el coco i mores amb galeta i el tartin de plàtan i canyella per arrodonir una bona proposta nadalenca i, sobretot, saludable.