Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze donarà la Benvinguda al Nadal el proper divendres amb una gran festa

Actuació musical, encesa de llums i xocolatada esperaran tothom a la plaça de la Vila


Sant Quirze donarà la Benvinguda al Nadal el proper divendres amb una gran festa

Sant Quirze donarà la benvinguda al Nadal el proper divendres dia 29 i ho farà d’una manera ben especial. La plaça de la Vila esdevindrà l’escenari d’una gran festa de llum, música i color, oberta a tothom. A les 17.30 hores començarà l’espectacle amb l’actuació de Rabadab, una formació que farà gaudir les persones assistents de les cançons tradicionals de Nadal, com “El 25 de desembre” o “El desembre congelat” a l’estil jamaicà.

A continuació, el moment més espectacular de la festa serà el de l’encesa de llums de Nadal. Un total de 259 llums s’encendran al municipi per donar la benvinguda als propers dies i, alhora, per il·luminar els carrers del municipi i els seus comerços, que ofereixen els millors productes per gaudir del Nadal. L’encesa la faran Els Pastorets de Sant Quirze. De fet, la formació estrenarà la seva obra el proper 21 de desembre.

Les principals vies, punts d’entrada i sortida del municipi així com els eixos comercials, gaudiran de l’enllumenat amb diferents figures i formes. Aquests darrers dies s’han fet algunes proves per comprovar el seu bon funcionament i, finalment avui, es farà l’encesa global. A aquest esperit nadalenc cal sumar-hi la decoració dels aparadors, dins del Concurs d’Aparadors en què molts hi participen. De fet, aquest any tindrà lloc el 50è. Concurs d’aparadors de Nadal, organitzat per la Cambra de Sabadell amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze i l’Associació Sant Quirze Comerç.  Finalment, divendres una xocolatada oberta a tothom servirà per combatre el fred i brindar pels propers dies.

Aquesta festa és només un aperitiu del que serà la programació del Cicle Nadalenc:

Programació familiar
Una de les propostes destacades del Nadal arribarà de la mà de Pastorets Sant Quirze, que representarà la versió infantil de la tradicional obra de Josep Maria Folch i Torras a la Sala Josep Brossa de la Patronal els dies 21 i 22 de desembre. Una altra de les iniciatives que continua aquest any és el Trenet de Nadal organitzat per Sant Quirze Comerç. Les botigues associades a l’entitat repartiran 2 tiquets per client per pujar-hi del 24 al 31 de desembre i del 2 al 5 de gener. No faltaran al calendari les sessions de quinto a la Sala Muriel Casals. L’Handbol Sant Quirze i l’Associació Casal d’Avis seran les encarregades de dur-les a terme.

Concerts nadalencs
La Música hi serà molt present al poble durant les festes. El 14 de desembre, l’Ateneu del Món organitza el concert de Nadal amb el grup Rivolta, que ens farà gaudir de clàssics italians dels anys 30 fins als 60. El dia 20 de desembre, els Amics de la Música ens porten al Celler de Can Barra Nadales & Jazz, en què els Blue Apples realitzaran un repertori de Nadal amb tocs de jazz i bossanova. A l’endemà, la Societat Coral Il•lustració Artística realitzarà el concert de Nadal i la Big Barra Band durà a terme un assaig obert la tarda del 23 de desembre a la rambla de Lluís Companys.

Cinema
En aquestes dates també s'organitzan projeccions de cinema. L'entitat Nuevos Pasos organitza la projecció de la pel·lícula "Campeones" el proper 4 de desembre, a les 18 hores, a la Sala Muriel Casals. I el Canya Jove organitza el passi de la pel·lícula "Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald" el 13 de desembre a la Torre Julià i el dia 27 a la Sala Josep Brossa de la Patronal.

Festa de Cap d’Any Familiar
El públic familiar podrà tornar a acomiadar l’any a la plaça de la Vila. Roger Canals i Cia. ens ho farà passar d’allò més bé amb “El Rebooombori”, un grup d’alt voltatge musical i un animador amb humor, ritme i sensibilitat que us farà participar en una gran festa, que començarà a les 11.30 del matí. A les 12,  escoltarem les dotze campanades i donarem la benvinguda al nou any.

Consulteu el programa complet al següent enllaç.