Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pista annexa del poliesportiu comptarà amb nou paviment i tancament lateral

Properament començaran les obres que milloraran aquest espai municipal


La pista annexa del poliesportiu comptarà amb nou paviment i tancament lateral

Es preveu que el proper 16 de desembre comencin les obres del nou tancament lateral de la pista poliesportiva coberta i de l’adequació del paviment actual, al complex esportiu municipal de Can Casablanques. L’empresa “Conspai Obras y Servicios del Vallès, SL” serà l’encarregada d’executar l’actuació, després d’un procés de licitació, i per un import de 148.531€. Iva inclòs.
Les millores consisteixen a realitzar un tancament a la façana del costat nord est que dóna al carrer del Priorat, per minimitzar que l’aigua de la pluja arriba a mullar la pista amb l’ajuda del vent. També preveu l’adequació de l’actual paviment de formigó, per millorar la superfície per a la pràctica de l’esport, especialment del patinatge. De fet, s’isntal·larà un terratzo de 3-4 cm de gruix sense juntes de dilatació, polit i abrillantat, fet que permetrà la pràctica del patinatge amb facilitat i comoditat per a les esportistes. De fet, el Club de Patinatge ha pogut participar en el disseny de l’espai, de manera que s’adhigui a les seves necessitats.
Segons la regidora d’Esports, Maria Domingo, “estem molt satisfetes de l’inici d’aquests obres donat que ha estat un tema prioritari per al govern i perquè entitats com el patinatge veuran feta realitat una demanda que fins ara ningú no havia posat sobre la taula. La voluntat és continuar treballant en instal·lacions que donin respostes a les necessitats de les diferents modalitats esportives, per fomentar la seva pràctica i facilitar-los el seu desenvolupament”.
Es preveu que l’obra finalitzi la segona quinzena de gener, de manera que la major part de les actuacions es concentraran en el període de vacances nadalenques, quan els clubs interrompen la seva activitat. D’aquesta manera, s’interfereix el mínim possible en els seus respectius entrenaments.