Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AFA organitza un Casal de Nadal a l'escola Purificació Salas

El servei s'orienta a tot l'alumnat del poble des de P3 fins a 1er d'ESO


L'AFA organitza un Casal de Nadal a l'escola Purificació Salas

L’Associació de Famílies d’Alumnes del municipi ofereix un any més el Casal de Nadal per tot l’alumnat de les escoles de Sant Quirze del Vallès, des de P3 a 1er d’ESO. El Casal es desenvoluparà a l’escola Purificació Salas els dies 23, 24, 27, 20 i 31 de desembre, i 2, 3 i 7 de gener.
Els horaris seran de 9 a 14 hores, sense dinar, o fins les 15.30 hores amb dinar. També hi haurà servei d’acollida de 7.30 a 9 hores, i a la tarda de 15.30 a 17 hores.
Els objectius de la iniciativa són fomentar la imaginació i la creativitat a través del joc i de les diverses propostes educatives, cooperar en activitats de grup, promoure l’esport entre els infants i conèixer les tradicions nadalenques.
Les inscripcions es poden fer fins al 5 de desembre, presencialment a l’escola, de dilluns a dijus de 9 a 15 hores i de 16.30 a 18 hores, i els divendres de 9 a 15 hores. També podeu enviar un correu electrònic a: extraescolars@ampapurisalas.cat.
Cal remarcar també que, en cas de no arribar al mínim de 15 infants inscrits al Casal i 15 a les acollides, es servei no es durà a terme.
Trobareu la informació detallada en els documents adjunts a aquesta notícia, en format pdf.