Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de la Vila s'omple per donar la benvinguda al Nadal

L'acte ha estat només un aperitiu de la programació del Cicle Nadalenc


La plaça de la Vila s'omple per donar la benvinguda al Nadal

Sant Quirze va donar divendres la benvinguda al Nadal amb una festa de llum, música i color. La plaça de la Vila es va omplir de gom a gom de famílies disposades a gaudir de l’actuació de “Rabadab”, una formació que va interpretar temes nadalencs amb estil jamaicà.
El moment més espectacular va ser el de l’encesa de llums de Nadal. Un total de 259 llums que ja llueixen a les principals vies del municipi des de divendres, i que acompanyen els comerços en aquesta campanya nadalenca. Els Pastorets de Sant Quirze van ser els encarregats de fer l’encesa.
 

Podeu veure les fotografies de la festa en aquest enllaç. I el vídeo, aquí.

La iniciativa que ha estat només un aperitiu de la programació del Cicle Nadalenc.

Programació familiar

Una de les propostes destacades del Nadal arribarà de la mà de Pastorets Sant Quirze, que representarà la versió infantil de la tradicional obra de Josep Maria Folch i Torras a la Sala Josep Brossa de la Patronal els dies 21 i 22 de desembre. Una altra de les iniciatives que continua aquest any és el Trenet de Nadal organitzat per Sant Quirze Comerç. Les botigues associades a l’entitat repartiran 2 tiquets per client per pujar-hi del 24 al 31 de desembre i del 2 al 5 de gener. No faltaran al calendari les sessions de quinto a la Sala Muriel Casals. L’Handbol Sant Quirze i l’Associació Casal d’Avis seran les encarregades de dur-les a terme.

Concerts nadalencs
La Música hi serà molt present al poble durant les festes. El 14 de desembre, l’Ateneu del Món organitza el concert de Nadal amb el grup Rivolta, que ens farà gaudir de clàssics italians dels anys 30 fins als 60. El dia 20 de desembre, els Amics de la Música ens porten al Celler de Can Barra Nadales & Jazz, en què els Blue Apples realitzaran un repertori de Nadal amb tocs de jazz i bossanova. A l’endemà, la Societat Coral Il•lustració Artística realitzarà el concert de Nadal i la Big Barra Band durà a terme un assaig obert la tarda del 23 de desembre a la rambla de Lluís Companys.

Cinema

En aquestes dates també s'organitzan projeccions de cinema. L'entitat Nuevos Pasos organitza la projecció de la pel·lícula "Campeones" el proper 4 de desembre, a les 18 hores, a la Sala Muriel Casals. I el Canya Jove organitza el passi de la pel·lícula "Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald" el 13 de desembre a la Torre Julià i el dia 27 a la Sala Josep Brossa de la Patronal.

Festa de Cap d’Any Familiar
El públic familiar podrà tornar a acomiadar l’any a la plaça de la Vila. Roger Canals i Cia. ens ho farà passar d’allò més bé amb “El Rebooombori”, un grup d’alt voltatge musical i un animador amb humor, ritme i sensibilitat que us farà participar en una gran festa, que començarà a les 11.30 del matí. A les 12,  escoltarem les dotze campanades i donarem la benvinguda al nou any.

Consulteu el programa complet en el document relacionat en aquesta notícia.