Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini de presentació de candidatures al Premi Dona Sant Quirze

El guardó reconeix el paper de les dones i compta amb dues distincions d'àmbit nacional i internacional


Obert el termini de presentació de candidatures al Premi Dona Sant Quirze

Ja es poden presentar propostes per al Premi Dona Sant Quirze 2020. Des del passat 28 de novembre i fins al 31 de gener, les entitats o institucions locals inscrites al Registre municipal d’entitats; les persones que subscriguin una instància signada per 50 residents del municipi; la Presidència o una proposició signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal, es troben en disposició de presentar propostes a aquesta candidatura.
El Premi Dona Sant Quirze s’atorga en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones i té per objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.
Es lliurarà amb caràcter individual a una dona o entitat de dones resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de les dones o que hagi contribuït en la defensa de l'equitat de gènere, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.

Altrament, i també en el marc del Dia Internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.

Les distincions honorífiques, s’atorguen en reconeixement de la tasca realitzada per dones en els àmbits nacional i internacional:

1.    Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit de Catalunya per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.
 
2.    Dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement en l’àmbit internacional per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona en tots el àmbits.

Per a més informació consulteu les bases de participació.