Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze se suma a La Marató amb una àmplia programació

Aquest proper cap de setmana es realitzaran més de 20 activitats destinades a recaptar fons per a la investigació en malalties minoritàries


Sant Quirze se suma a La Marató amb una àmplia programació

L’inici de la programació dedicada a La Marató el marca la xerrada “Viure una malaltia minoritària”, que tindrà lloc aquest dijous a la Biblioteca Municipal. Veïns i veïnes que pateixen una d’aquestes malalties compartiran les seves experiències amb el públic assistent.
Durant aquest cap de setmana també tindrà lloc l’exhibició de l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus; els concerts dels grups locals, de la Bella Quirze Band i de l’Escola Municipal de Música Can Barra; i projeccions com la de “Gordon i Paddy! a la Biblioteca o la d’un concert d’Andreu Rieu organitzada pels Amics de la Música, entre altres.
Cal remarcar també que diumenge 15 el centre del poble acollirà una màsterclass de zumba, un taller de manualitats de Nadal, el mercat de joguines i llibres de segona mà organitzat per la Mesa de Cooperació i una instal·lació de jocs adreçada a infants i famílies, gentilesa de Sant Quirze Comerç. No faltaran a la cita la caminada de marxa nòrdica, el Tió de Nadal de l’associació Casal d’Avis, la pedalada solidària a Les Fonts, la fira de Santa Llúcia a l’Escola Purificació Salas ni l’actuació de la Coral Amics per Sempre a la Sala Muriel Casals.
Recordem que la programació de La Marató forma part del Cicle Nadalenc, que inclou activitats per a tota la família al llarg del mes de desembre i principis de gener, com el cap d’any familiar, el trenet de Nadal o la Cavalcada de Reis, entre moltes altres.
Trobareu tota la programació detallada, aquí.