Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gaudeix de les activitats del Cicle Nadalenc!

Tallers, espectacles, nadales o concerts centren els propers dies fins passades les festes


Gaudeix de les activitats del Cicle Nadalenc!

Les activitats del Cicle Nadalenc omplen l’agenda d’aquests dies i es preparen per acollir tot tipus de públic les properes setmanes. I és que d’ençà que la festa de Benvinguda al Nadal omplís la plaça de la Vila el passat 29 de novembre, els actes es van succeint sense interrupcions. Així, avui el centre cívic Can Feliu acull un taller de decoració nadalenca. Una proposta que se suma a les de demà dijous, amb aiguagym solidari per la Marató i la xerrada “Viure una malaltia minoritària” a la Biblioteca Municipal, també amb motiu de la Marató. De fet, bona part de les properes activitats d’aquest cap de setmana giren al voltant d’aquest programa de TV3 en què tot el país es bolca per col·laborar, any rere any, en diverses causes solidàries.
A banda de La Marató, la setmana vinent continuen les propostes amb tallers de galetes de Nadal, el Gran Pessebre de la Llar de la Gent Gran o el Tió i el berenar nadalenc del Canya Jove. No faltaran concerts com el de Blue Apples del dia 20, la Fira de Santa Llúcia, Els Pastorets o el Quinto de Nadal. Qui vulgui, a més, podrà passejar-se en el Trenet de Nadal gràcies a l’Associació Sant Quirze Comerç i l’Ajuntament, fins passats Reis.
L’any acabarà amb una gran festa de Cap d’Any familiar el dia 31 a migdia i la Cavalcada de Reis del dia 5 omplirà els carrers d’il·lusió entre els infants.
Informeu-vos detalladament de la trentena d’activitats programades en aquest enllaç.