Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Sant Quirze se suma a La Marató amb una àmplia programació que contempla més de 20 propostes


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana està protagonitzat per la programació de La Marató de TV3. Sant Quirze del Vallès participa activament amb una àmplia programació. Les activitats ja van començar ahir amb una xerrada de persones que pateixen malalties minoritàries i continuen els propers dies.
Propostes per a tota la família
El cinema “Bèsties fantàstiques. Els crims de Grindelwald” al centre cívic de Torre Julià ofereix aquesta tarda a les 18 hores una sessió solidària. A la mateixa hora, a la Biblioteca Municipal els més petits podran gaudir de l’Hora del Conte amb “Contes dels Andes”, adreçada a infants a partir de 4 anys.
Dissabte els infants majors de 5 anys podran assistir a la sessió de cinema “Gordon i Paddy”, a la Biblioteca Municipal a les 12 hores. A la tarda, El Picarol Blau organitza la tradicional Cantada de Nadales, acompanyada d’escudella. Serà a les 16.30 hores al Casal Serra de Galliners.
Diumenge l’activitat infantil no descansa: tallers de pintar cares i de tions de Nadal a l’escola Lola Anglada. L’AFA ha organitzat aquesta activitat a partir de les 10 hores. Aquells que vulguin fer cagar el Tió podran fer-ho a la Sala Muriel Casals a partir de les 10.30 hores. Hi col·labora l’Associació Casal d’Avis i hi haurà xocolatada per a tothom!
A partir de les 11 hores Dones per Sant Quirze us ensenyarà a fer manualitats de Nadal a la plaça de la Vila. S’hi estaran fins a les 14 hores.

Esports
Les Fonts pedalejarà solidàriament per La Marató diumenge a les 11 hores. El Club Ciclista de Les Fonts i l’Ajuntament han organitzat una Pedalada per les malalties solidàries.
A les 12 hores la plaça de la Vila acollirà una màsterclass de Zumba, organitzada per Inacua CEM Sant Quirze.
El Gimnàs Montserrat Creus oferirà dissabte una exhibició a les 11 i a les 12 hores, a la sala Josep Brossa de la Patronal.

Música i concerts
Les propostes comencen avui amb un concert de grups locals a la sala Salut Pastor de la Patronal. Es tracta de la Nit Jove, que  amb la coordinació de Barraques, que aportarà el 50% de la recaptació de la barra, conviden tothom a acostar-s’hi i col·laborar mentre gaudeixen de la música local.
L’Ateneu del Món puja demà a l’escenari de la sala Josep Brossa de la Patronal el grup Rivolta, que oferirà un recorregut per la música italiana dels anys 30 fins als 60, recordant grans clàssics. L’endemà, l’Escola Municipal de Música Can Barra actuarà en el mateix espai a les 12 hores.
Finalment, la tarda clourà amb dos concerts. D’una banda, el de la coral Amics per Sempre a la sala Muriel Casals del Casal Serra de Galliners, a les 17.30 hores. I de l’altra, el concert de la Bella Quirze Band a la sala Josep Brossa de la Patronal a les 20 hores.

Mercadets i fires

Recordeu que avui hi ha mercadet de roba esportiva, de 17 a 20.30 hores al camp de futbol municipal, organitzat pel Futbol Club Sant Quirze.
Demà, l’escola Purificació Salas i l’AMPA organitzen una Fira de Santa Llúcia i una xocolatada al menjador del centre, a partir de les 10 hores.
Diumenge tindrà lloc el Mercat Solidari de joguines i contes de 2a mà, a partir de les 11 hores a la plaça de la Vila.

La programació de La Marató forma part del Cicle Nadalenc, que inclou activitats per a tota la família al llarg del mes de desembre i principis de gener, com el cap d’any familiar, el trenet de Nadal o la Cavalcada de Reis, entre moltes altres.
Trobareu tota la programació detallada, aquí.

Recordeu...
Aquest proper diumenge dia 15 finalitza el termini per sol·licitar la visita dels Reis a casa vostra! Trobareu tots els detalls en aquest enllaç.

Els Caminantes de Les Fonts organitzen una nova sortida per diumenge. Tota la informació, aquí.

Avui, també hi ha Despatx Jove. Més detalls, aquí.

Trobareu les activitats a l'agenda municipal.