Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Delegats i delegades dels instituts defineixen quatre nous projectes per al municipi

La sessió va tenir lloc divendres i hi van participar una trentena de representants


Delegats i delegades dels instituts defineixen quatre nous projectes per al municipi

Una trentena d’alumnes de 1r i 2n d’ESO dels instituts Sant Quirze i Salas i Xandri es van reunir divendres al centre cívic Can Feliu en el marc de la primera trobada de delegats i delegades d’aquest curs 2019-2020.
La jornada es va iniciar amb la rebuda i presentació del regidor de Joventut, Pol Álvarez, qui va felicitar-los per la tasca participativa i de representació que desenvolupen. El regidor també els va animar a participar en la vida del poble, especialment a través del Canya Jove.
La trobada es va centrar especialment en el treball de propostes i activitats dissenyades per al jovent, que donen resposta a les seves necessitats, interessos i aficions. En aquest sentit, el jovent, molt implicat activament en diverses dinàmiques, va definir quatre projectes molt interessants relacionats amb l’oci.  l’esport, el lleure juvenil i també amb la conservació del medi ambient. Cada proposta està  liderada per un grup impulsor de delegats i delegades  que al llarg del curs aniran planificant i desenvolupant.
Com a activitat final es va fer un “Drum cercle amb instruments de percussió”, que els va permetre treballar la cohesió de grup, l’harmonia i la creativitat.
La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor.