Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament renova els jocs infantils del parc de Can Feliu, el Sot, El Turonet i la Ribera

Aquesta actuació se suma als treballs de manteniment que s’estan duent a terme aquests dies


L’Ajuntament renova els jocs infantils del parc de Can Feliu, el Sot, El Turonet i la Ribera

L’Ajuntament ha instal·lat nous jocs infantils a tres parcs del municipi: parc de Can Feliu, davant de la Biblioteca Municipal; parc del Sot, i parc d’El Turonet. Els nous elements incorporen jocs de trepa, amb pilars de fusta i corda i se sumen als ja existents en aquests espais.
Així mateix, també es preveu substituir el joc combinatiu de gronxador i tobogan del parc de la Ribera (can Pallàs) per un de nou, donat que aquest es troba molt malmès. D’aquesta manera, segons el regidor de Manteniment de l’Espai Públic i Infraestructures, David Caminal, “el nostre objectiu és oferir espais de qualitat per als infants a l’espai públic. Per aquest motiu treballem per mantenir en bon estat els equipaments dels parcs i, alhora, els donem un valor afegit amb la instal·lació d’infraestructures que aporten noves experiències”.
Els treballs de manteniment dels jocs infantils de fusta van començar fa unes setmanes i es centren a aplicar una barreja d’olis naturals que impregnen, nodreixen i protegeixen la fusta exposada al sol i que amb el pas del temps ha perdut brillantor i color. D’aquesta manera l’aplicació augmenta la resistència als raigs UV. Es preveu que passades les festes totes les actuacions estiguin completament acabades.