Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La botiga Passarel·la i la Farmàcia Barberà guanyen el concurs d'aparadors de Nadal

Onze comerços locals han participat en el certamen que convoca la Cambra de Comerç de Sabadell, amb el suport dels ajuntaments i de les associacions de comerciants de la demarcació


La botiga Passarel·la i la Farmàcia Barberà guanyen el concurs d'aparadors de Nadal

L’establiment de roba i complements Passarel·la ha estat l’escollit per la Cambra de Comerç de Sabadell per rebre el premi del concurs d’aparadors nadalenc al municipi. El premi és de 150 € i l’atorga l’Ajuntament de Sant Quirze. D’altra banda, l’Associació Sant Quirze Comerç ha guardonat la Farmàcia Barberà pel seu aparador de Nadal. També, el premi és de 150 €.
Un total d’11 establiments de Sant Quirze han participat enguany en la 50a edició del Concurs d’Aparadors que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, amb el suport dels ajuntaments de la demarcació i la col·laboració de les associacions de comerciants.
El lliurament del premi al comerç Passarel·la, com a millor aparador de Nadal del municipi, es farà en el decurs d’un acte organitzat a la seu de la Cambra de Comerç de Sabadell, durant el primer trimestre de 2020. La Farmàcia Barberà rebrà el seu guardó de l’Associació Sant Quirze Comerç al gener, al seu establiment.