Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze es prepara per la Cavalcada de Reis

Ses Majestats arribaran la tarda del 5 de gener per repartir regals i il·lusió al veïnat


Sant Quirze es prepara per la Cavalcada de Reis

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar ja han partit de terres llunyanes per arribar a Sant Quirze del Vallès la tarda del 5 de gener. Arribaran a les 18 hores a l’estació dels FGC i es desplaçaran caminant fins a l’avinguda Països Catalans per pujar a les carrosses i protagonitzar la Cavalcada.  El seu seguici els estarà esperant a l’av. de Països Catalans per començar el recorregut i repartir caramels i il•lusió pels principals carrers del poble.

Recorregut: Passaran per la rambla de Lluís Companys, l’av Camí del Mas, c. Sabadell, c. Vallcorba, rtda Estació i av. Pau Casals. A la plaça d’Anselm Clavé s’aturaran per adorar el pessebre vivent de la Parròquia i, una vegada situats a l’escenari, rebran de mans de l’alcaldessa la clau que obre tots els domicilis i recolliran les darreres cartes de desitjos dels nens i les nenes.

A Les Fonts, la Cavalcada sortirà a les 18 hores des del carrer Santa Teresa i recorrerà diversos carrers del barri:  c. de Mossèn Josep Pons, pg. de Lola Anglada, c. de Sant Agustí, c. de Roma, plaça de Manel Mañas, c. del Turonet, c. del Bisbe Sanahuja, camí de Can Falguera, c. de la Verge de Fàtima, c. de Sant Quirze, c. de l’Església, pg. dels Horts, c. de Sant Quirze, c. de la Mare de Déu del Roser, avda. de Perramon, pg. del Ferrocarril, c. de Santa Rosa i c. de Josep Mitats. Just després, a la pista poliesportiva, els Reis recolliran les cartes dels nens i nenes mentre gaudeixen d'una xocolatada popular.

Consells de seguretat per a la Cavalcada de Reis
· No pugeu a baranes, contenidors o altres elements inestables. Podeu caure.
· Quedeu- vos sempre darrera les tanques o senyalització de seguretat del pas de carrosses.
· No us acosteu mai a les carrosses ni intenteu pujar-hi.
· No baixeu mai a la via per agafar caramels que quedin en el pas de les carrosses. Us podeu distreure al pas de les següents carrosses.
· No creueu pel mig de les carrosses ni us acosteu quan estiguin aturades.
· No feu guerra de caramels ni els llenceu contra ningú, ni al personal de seguretat, ni al de les carrosses ni a la gent que està mirant la cavalcada.
· Una vegada finalitzat l'esdeveniment, abandoneu el lloc de forma ordenada, respectant l'ordre de sortida i seguint les indicacions dels serveis de seguretat.

Compte amb el públic més petit
· Si aneu amb infants porteu-los de la mà. Expliqueu-los quins són els riscos, què no poden fer i com han d'actuar si es perden.
· No deixeu que els i les menors pugin a cap objecte per veure millor la cavalcada: és preferible que els pugeu a coll si cal.
· Si trobeu un infant perdut acompanyeu-lo a la policia o als equips de seguretat.
· Porteu la documentació a sobre. En el cas dels nens i nenes i persones que ho puguin necessitar prepareu una fitxa o polsera amb les seves dades i un telèfon de contacte, i feu que la portin en un lloc visible per si es perden.

Els accessos al lloc de la celebració
· No empenyeu per accedir a una zona perquè podeu provocar una caiguda o allau: si el punt on voleu situar-vos està saturat o molt ple busqueu-ne un altre.
· No us atureu en els carrers d'accés al recorregut. Són vies de pas dels serveis d'emergència i d'evacuació.
· Si teniu la sensació d'estar atrapats/des o sense sortida possible, busqueu una ubicació alternativa on pugueu localitzar una via d'evacuació. Mantingueu la calma en tot moment.

En cas d'emergència
· Mantingueu la calma i estigueu atents a les indicacions dels serveis d'emergència. Tingueu molta cura dels i les  menors.
· Dirigiu-vos fora de l'acte pels llocs indicats o carrers més propers sense aturar-vos. En cap cas torneu enrere.
· Eviteu cridar, córrer o empènyer els altres, ja que podríeu provocar situacions molt perilloses per la gran quantitat de persones concentrades.
· En cas d'emergència, aviseu al personal municipal i/o truqueu al 112.