Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze rep els Reis d’Orient amb una cavalcada màgica

Els carrers del municipi es van omplir d’il·lusió el passat diumenge


Sant Quirze rep els Reis d’Orient amb una cavalcada màgica

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar van repartir màgia i il·lusió a Sant Quirze la nit del passat 5 de gener. Els carrers del municipi es van omplir per acollir l’arribada d’aquestes autoritats d’Orient que, un any més, van triar el tren per recórrer la llarga distància. Van arribar a l’estació dels FGC del municipi i des d’allà, rebuts per l’alcaldessa Elisabeth Oliveras i diversos regidors i regidores del consistori, van iniciar el seguici, tot repartint caramels i màgia entre els infants.

A Les Fonts la Cavalcada també va recórrer els carrers del barri, arribant a la pista poliesportiva on els Reis van recollir les cartes de nens i nenes mentre gaudien d’una xocolatada popular.
Al nucli urbà, la plaça d’Anselm Clavé va ser l’espai on Ses Majestats van fer l’Adoració al pessebre vivent organitzat per la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita. Allà van rebre la clau màgica del poble, de mans de l’alcaldessa, i tots els desitjos que els infants van escriure durant els dies del campament reial. 
Podeu reviure la Cavalcada de Reis en vídeo en aquest enllaç. Les fotografies les trobareu aquí.