Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament disposa contenidors per a la recollida dels arbres de Nadal

Es troben en diferents punts del municipi i també serveixen per a dipositar branques de decoració nadalenca


L’Ajuntament disposa contenidors per a la recollida dels arbres de Nadal

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès recorda que els arbres de Nadal i les restes vegetals es poden dipositar als contenidors habilitats en els següents punts:


•    passeig del Ferrocarril amb carrer de Santa Anna, mitja temporada a cada banda de les vies.
•    c. dels Avets amb c. dels Pins.
•    pg. de Can Barra amb c. del Prat.
•    rda. d'Arraona amb av. de can Pallars.
•    camí de Can Corbera amb c. de la Verge de Montserrat.


El passat mes de novembre es van col·locar aquests contenidors, de caixa oberta, per tal de cobrir la temporada d’esporga d’arbrat i arbustives i ara serviran per a la retidrada d’arbres de Nadal.
També s'hi poden dipositar branques que hagin servit de decoració nadalenca. Tant els arbres com les branques han d'estar nets d'elements ornamentals.

Recordem que la recollida de restes vegetals es fa també habitualment a la Deixalleria Municipal. Per aquest motiu, si els contenidors són plens, malgrat que les buidades són freqüents, les restes es poden portar a la deixalleria, al c. Menorca s/n, o bé a la deixalleria de Can Casanovas, a la ctra. de Gràcia a Manresa (ctra. de Rubí) km 23.

L'objectiu de la recollida diferenciada de les restes vegetals és reduir els abocaments, d'aquest material, a la fracció resta, i d'aquesta manera poder reciclar les restes vegetals en una planta de compostatge, juntament amb la fracció orgànica.