Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Divendres arrenca una nova temporada del Cicle de Cinema Familiar

La iniciativa tindrà lloc enguany a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Divendres arrenca una nova temporada del Cicle de Cinema Familiar

Demà divendres 10 de gener s’inicia una nova temporada del Cicle de Cinema Familiar en català. Les sessions tindran lloc un cop al mes i es duran a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal a les 17.30 hores. En aquesta primera sessió es projectarà "Jacob, Mimi i els gossos del barri", una pel•lícula que narra les aventures d'en Jacob i la Mimi que, amb l'ajuda d'uns gossos de carrer que poden parlar, volen aturar un ric home de negocis decidit a excavar el parc central de la ciutat on viuen per construir-hi gratacels. L’assistència és gratuïta i podeu reservar les vostres localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat.

"Jacob, Mimi i els gossos del barri" (Edmunds Jansons. Letònia i Polònia. 2019. 70 min. Recomanada a partir de 6 anys. Català.)


Properes sessions:

- Divendres 7 de febrer. Binti. Argument: La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia en convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapi d’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial.

- Divendres 3 d’abril. Les vides de Marona. Argument. Aquesta és la història d’una gosseta que pateix un accident i recorda els diferents amos que ha tingut al llarg de la seva vida als quals ha estimat incondicionalment, omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut.