Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Arrenca una nova temporada del Cicle de Cinema Familiar


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana es presenta protagonitzat per les propostes adreçades als més petits: cinema familiar i Pastorets Infantils són les grans dues ofertes dels propers dies.
 

Cicle de Cinema Familiar

Avui divendres 10 de gener s’inicia una nova temporada del Cicle de Cinema Familiar en català. Es tracta de la tercera edició d’aquesta iniciativa que impulsa l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i que ja ha esdevingut una cita consolidada al calendari familiar. L’Ajuntament organitza aquest cicle amb l’objectiu de fer arribar al públic infantil la cultura audiovisual, de manera que la programació que s’ofereix arribi a aquest sector de la població, especialment majoritari a Sant Quirze.
Les propostes
Les sessions del Cicle de Cinema Familiar seran mensuals i es duran a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal, sempre a les 17.30 hores. L’assistència és gratuïta i es poden reservar les entrades a: www.entrades.santquirzevalles.cat.
En aquesta primera sessió es projectarà "Jacob, Mimi i els gossos del barri", una pel•lícula que narra les aventures d'en Jacob i la Mimi que, amb l'ajuda d'uns gossos de carrer que poden parlar, volen aturar un ric home de negocis decidit a excavar el parc central de la ciutat on viuen per construir-hi gratacels.
El proper 7 de febrer es projectarà “Binti”, centra en les aventures d’aquesta nena de 12 anys que viu a Bèlgica i idea un pla per aconseguir quedar-s’hi malgrat les dificultats que la vida li presenta a ella i al seu pare, originaris del Congo.
Divendres 3 d’abril la pel·lícula “Les vides de Marona” serà la protagonista. Aquesta és la història d’una gossa que pateix un accident i recorda els diferents amos que ha tingut al llarg de la seva vida als quals ha estimat incondicionalment, omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut.

Darrera actuació d’Els Pastorets infantils

Els Pastorets infantils de Sant Quirze del Vallès tanquen la tercera temporada el proper diumenge dia 12 de gener, i posen així el punt i final a la programació del Cicle nadalenc.
Pastorets Sant Quirze, amb la col·laboració de l’Ajuntament, tornarà a trepitjar l’escenari de la sala Josep Brossa de la Patronal a les 18 hores de diumenge per explicar les aventures i desventures de dos aprenents de pastors, Lluquet i Rovelló, que hauran de lluitar contra Satanàs i els seus diables per tal que no impedeixein el naixement de l’infant Jesús. El director santquirzenc Albert Gonzàlez, ha portat ja a escena aquesta obra, els dies 21 i 22 de desembre, gràcies a l’actuació dels joves actors i actrius del poble. Ara, clouen temporada consolidant-se com un dels actes més significatius de la programació nadalenca.
Recordeu que podeu comprar les entrades en aquest enllaç: http://entrades.santquirzevalles.cat.

Avui, nova sessió del “Despatx Jove”
 

Aquest nou 2020 es reprenen les sessions de Despaxt Jove que ofereixen el regidor de Joventut, Pol Àlvarez, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, un divendres de mes. Tots i totes les joves del municipi d’entre 12 i 29 anys tenen l’oportunitat de parlar de manera distesa amb els dos representants del govern municipal, en horari de 17 a 20 hores.  de 12 a 29 anys, tindreu l’oportunitat de parlar de manera distesa amb el Pol Álvarez, regidor de Joventut i amb l’Elisabeth Oliveras, l’alcaldessa. Per participar-hi, cal acostar-se a la Masia de Can Feliu en aquest horari, o demanar cita prèvia a canyajove@santquirzevalles.cat.


Recordeu que podeu consultar tota la programació a l'agenda municipal.