Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Municipal inicia l’any amb múltiples propostes

Continuen els clubs de lectura i s’obren les inscripcions de noves edicions, com el de poesia o l’infantil


La Biblioteca Municipal inicia l’any amb múltiples propostes

La Biblioteca Municipal de Sant Quirze estrena l’any amb un mes de gener atapeït d’activitats. Aquesta mateixa setmana, dijous 16, tindrà lloc el “Book Club”, amb el comentari del llibre “Death by landcape”, de Margaret Atwood. També es lliurarà la següent lectura, “The sorrows of an American”, de Siri Hustvedt. Una sessió dirigida per Laura Patricio que tindrà lloc com sempre, a les 19 hores.
Els més menuts també tenen una cita aquest dissabte, amb l’Hora del Conte. A les 12 del migdia Clara Gavaldà explicarà contes i cançons sobre diversos animals i moltes coses per descobrir. L’activitat s’adreça a infants d’1 a 3 anys, Les places, gratuïtes, són limitades. Us podeu inscriure en aquest enllaç.
L’Story Time també és una de les propostes per als petits aquest mes. Es tracta de l’”Story Time”, que divendres 24 portarà a escena, de la mà de Sara Genovart, “The story of llittle Benny”. Una oportunitat perquè els infants a partir de 6 anys escoltin contes en anglès. Trobareu l’enllaç a les entrades, aquí.
Una altra dels Clubs que reprèn la seva activitat passades les festes és el Club de lectura de novel·la criminal. El proper 23 de gener comentarà l’obra “Entre dos aguas” i “Don de llengua”, de Rosa Ribas. L’autora, a més, serà present durant la sessió, que dirigeix Jordi Valero.
 

Inscripcions obertes
El Club de lectura infantil i el de Poesia ja han obert el període d’inscripcions. La sessió del de poesia començarà amb una sessió a càrrec d’Enric Sullà que porta per nom “Viu la vida!”. Trobareu tota la programació, aquí.
Pel que fa al Club de lectura infantil, aquest començarà durant aquest mes i s’orienta a nens i nenes de 8 a 10 anys. Mireia Duran el dirigirà i trobareu els detalls en aquest enllaç.
 

Xerrades
El proper 30 de gener tindrà lloc una xerrada sobre “Emergència climàtica: si és tan greu, què podem fer nosaltres?”, a càrrec de Sant Quirze per la Independència. Serà a les 19 hores.
 

Exposicions bibliogràfiques
Durant aquest mes trobareu mostres dels llibres més llegits, obres sobre “2020, els millors propòsits·, i una Fira de revistes. En aquesta, podeu emportar-vos gratuïtament exemplars que la Biblioteca no conversa, Un màxim de cinc, i tres del mateix títol.
 

Fes-te voluntari del Lecxit!

Vols compartir lectures amb un nen/a i ajudar-lo a estimar els llibres i millorar la comprensió lectora? si disposes d'una hora a la setmana no t'ho pensis més i suma't al projecte Lecxit. Contacta al 937219547.