Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Onze al Teatre presenta "Un joc perillós" a la Patronal

L'entitat santquirzenca pujarà a l'escenari de la Sala Josep Brossa dissabte 18 i diumenge 19 de gener


Onze al Teatre presenta "Un joc perillós" a la Patronal

La companyia santquirzenca Onze al Teatre, que enguany celebra els seus 10 anys, estrena la seva darrera producció "Un joc perillós" aquest cap de setmana a la Sala Josep Brossa de la Patronal. L'obra se situa en un sopar d'un grup d’amics que es reuneixen per  parlar i passar una bona estona. Una nit d’amistat i complicitat fins que l’amfitriona proposa un joc: compartir en obert qualsevol missatge, trucada o comunicació que arribi als mòbils dels i les assistents durant tota la vetllada. El joc traurà a la llum els secrets i el sopar esdevindrà de sobte un malson.

L'obra, dirigida per Núria Colás i Ota Vallès, es representarà aquest dissabte 18 de gener a les 20 hores i diumenge 19 a les 18 hores. Les entrades tenen un preu de 6€ i de 5€ per als socis i sòcies de l'Espai d’Arts Escèniques i les persones menors de 18 anys. Les podeu adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat. Els beneficis aniran destinats a material sanitari pel projecte Maternitat de Thiobon.

La representació de l'obra està organitzada per Onze al Teatre, Espai d’Arts Escèniques, Acció Solidària del Vallès i Cooperación y Ayuda amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.