Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia santquirzenca Onze al Teatre omple la Patronal de públic i bones crítiques

Les actrius i els actors santquirzencs van oferir la seva nova producció "Un joc perillós", una obra divertida alhora que reflexiva al voltant dels secrets que hi ha darrere de cadascú


La companyia santquirzenca Onze al Teatre omple la Patronal de públic i bones crítiques

La companyia santquirzenca Onze al Teatre va penjar el cartell d’entrades exhaurides a la Sala Josep Brossa de la Patronal tant dissabte com diumenge passats en l’estrena de la seva darrera producció "Un joc perillós". Les actrius i els actors santquirzencs van oferir una obra divertida alhora que reflexiva al voltant dels secrets que hi ha darrere de cadascú. L’acció situava el públic en un sopar d'un grup d’amics que es reunien per  parlar i passar una bona estona. Una de les protagonistes va proposar el  joc de compartir en obert qualsevol missatge, trucada o comunicació que arribés als mòbils dels i les assistents durant tota la vetllada. El joc va treure a la llum diversos secrets amagats tot convertint el sopar en un malson.

En l'obra, dirigida per Núria Colás i Ota Vallès, van destacar la credibilitat dels personatges fruit d’una gran interpretació per part de les actrius i actors de la companyia santquirzenca i una escenografia molt ben pensada per desenvolupar l’acció. Onze al Teatre van tornar a entusiasmar el públic amb l’afegit que els beneficis de les entrades aniran destinats a material sanitari pel projecte Maternitat de Thiobon (Senegal) d’Acció Solidària del Vallès.

Podeu veure un ampli resum fotogràfic de l'estrena al següent enllaç.