Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es manté l'alerta per risc meteorològic de vent i acumulació de pluja

A Sant Quirze han caigut alguns arbres en diversos punts i es manté el tancament del parc de les Morisques i les zones arbrades


Es manté l'alerta per risc meteorològic de vent i acumulació de pluja

Avui es manté la situació d’alerta per risc meteorològic de vent i acumulació de pluja. Continua activat el pla Inuncat i Vencat i, segons ha ordenat el Departament d’Interior, se suspenen totes les activitats a l’aire lliure a les comarques de les demarcacions de Girona, Barcelona i a la Catalunya Central.
Pel que fa a les incidències durant aquesta nit a Sant Quirze, cal remarcar que han caigut alguns arbres en alguns punts i s’han interromput els subministraments de llum en altres.
Han caigut arbres a l’entrada del cementiri, al carrer Avets, l’avinguda d’Egara, c. de Vallespir, i ronda d’Arrahona. A Les Fonts, ha caigut un pal de llum i telèfon, el que ha produït la interrupció d’aquests serveis. També al carrer Lleida ha quedat tort un pal de llum, el que ha obligat a tallar l'accés. 
Recordem que continua tancat el Parc de les Morisques i el cementiri. També la zona de bosc que rodeja el poliesportiu. La brigada municipal centra ara les seves tasques a repassar embornals i netejar-los de fulles i branques, donat que avui també s’esperen fortes pluges.
Trobareu els consells preventius davant les ventades, en aquest enllaç.