Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament suspèn les activitats del poliesportiu i els centres cívics pels forts vents

El consistori recorda els consells de Protecció Civil en situacions de ventades intenses


L’Ajuntament suspèn les activitats del poliesportiu i els centres cívics pels forts vents

L’Ajuntament ha decidit suspendre les activitats del complex esportiu municipal i els centres cívics, tant de Can Feliu com de Torre Julià. També se suspenen les classes de l'Escola Municipal de Música i de l'Escola Municipal d'Adults. En la mateixa línia, la Biblioteca Municipal no obrirà aquesta tarda les portes i, per tant, tampoc no hi haurà Aula d'Estudi. Finalment, cal remarcar que les activitats municipals esportives es suspenen, i les que organitzen les AFAs, es desenvoluparan en funció del criteri de cada AFA.

Es manté també el tancament del parc de les Morisques i del cementiri municipal, així com la prohibició d’accés a les zones arbrades.

La situació meteorològica de fortes ventades i pluges que han provocat l’activació dels plans d’emergència, obliga a extremar les mesures de precaució. En aquest sentit, es recomana a la població limitar al màxim l’ús del transport privat i els desplaçaments.
L’Ajuntament ha registrat des d’ahir a la tarda una vintena d’actuacions per aquest temporal, la majoria de les quals ha estat la retirada de branques i arbres a la via pública. També alguns pals de llum.
En aquests moments, la brigada municipal continua treballant per netejar els embornals i preveure així més incidències per l’elevat volum de pluja.
Recordeu els consells de Protecció Civil davant de ventades en aquest enllaç.
En cas d’emergència, podeu trucar al 112 o a la Policia Local al 937216868.