Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze torna a la normalitat després del temporal d’ahir

S’obren els equipaments municipals malgrat cal mantenir la precaució i evitar les activitats a l’aire lliure


Sant Quirze torna a la normalitat després del temporal d’ahir

L’Ajuntament ha decidit obrir de nou els equipaments municipals, tancats ahir pel fort temporal. Així, torna a funcionar amb normalitat el poliesportiu municipal, els centres cívics de Can Feliu i Torre Julià, la Biblioteca Municipal, l’Escola Municipal d’Adults i l’Escola Municipal de Música. També es reprèn la normalitat pel que fa a les activitats esportives que s’organitzen en diferents equipaments municipals.
El parc de les Morisques continuarà tancat al públic, així com el cementiri, fins a nou avís. S'aconsella no realitzar activitats a l'aire lliure.
Es recomana que les terrasses continuïn tancades i s’aconsella a la població que es mantingui alerta i segueixi els consells de Protecció Civil per ventades i pluges, donat que la previsió meteorològica continua indicant pluges durant la jornada d’avui, especialment a partir de la tarda, el que podria comportar més acumulació d’aigua en determinades zones. De fet, els guals del torrent de la Betzuca i de la Grípia continuen encintats.
Recordeu que en cas d’emergències podeu trucar al 112, o bé a la Policia Local, al 937216868.