Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'obre el termini per inscriure's al concurs de disfresses de Carnestoltes o sol·licitar paradeta

El proper dissabte 22 de febrer Sant Quirze celebrarà un dels actes més participatius del calendari


S'obre el termini per inscriure's al concurs de disfresses de Carnestoltes o sol·licitar paradeta

Ja està obert el termini per inscriure’s al concurs de disfresses de Carnestoltes, així com per sol•licitar una paradeta de venda de botifarres.

Dissabte 22 de febrer tindrà lloc la festa del Carnestoltes 2020, amb el tradicional concurs de disfresses i comparses, i la botifarrada popular que oferiran les entitats del poble.  Els premis destacaran la disfressa, parada, grup o comparsa més innovadora, més canyera i a la millor posada en escena. En la categoria de comparses, el jurat, format per una persona membre de cada Mesa de Participació ciutadana, podrà atorgar accèssits a banda dels premis ja definits.
 
Com altres anys, es preveuen les modalitats de disfressa individual, amb tres categories (0 a 7 anys, 8 a 17 anys i majors de 18 anys) i comparses, que han d’estar formades per un més de 15 participants.
Les comparses i les entitats que sol·licitin la instal·lació d’una parada de botifarres ho poden fer fins al 5 de febrer. Les categories individuals i grups es poden apuntar fins al  12 de febrer, i el mateix dia de la rua, de 16 a 17 hores, a la plaça 14 d’abril. Les inscripcions es tancaran mitja hora abans de l’inici de la rua o en arribar als 30 participants per categoria.
 
Trobareu més detall sobre les inscripcions al concurs, aquí. Respecte les parades de botifarres, més informació en aquest enllaç.