Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Avui comença la primera projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones

"Primeres solituds" és la pel·lícula que es podrà veure aquest vespre a la Patronal


Avui comença la primera projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones

L'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès estrena avui una nova edició de la Mostra Internacional de Films de Dones. Es tracta d’una programació estable de cinema dirigit per dones, amb periodicitat mensual. El film “Primeres Solituds” inicia aquest cicle avui a les 19 hores a la sala Josep Brossa de la Patronal. Es tracta d’una obra dirigida per Claire Simon, en què s’aborden les històries personals d’adolescents dels suburbis parisencs.
El cicle continua el proper 20 de febrer, amb la projecció de “Las cinéphilas”, de Maria Álvarez. Es tracta d’un documental argentí que fixa la seva atenció en les experiències cinèfiles de tres jubilades de Buenos Aires, Madrid i Montevideo, que amb la seva passió desmunten l’estereotip d’una vellesa passiva i indiferent al món de la cultura i el cinema.
La darrera sessió tindrà lloc el 19 de març, amb “París era una dona”, d’Andrea Weiss i Greta Schiller. Des de Gran Bretanya arriba la reconstrucció documental de la comunitat creativa de dones al París de principis del segle XX. La projecció comptarà amb la presentació d’una persona de l’equip de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona.
Recordeu que l’entrada és gratuïta.