Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El temporal va a la baixa i Sant Quirze reprèn la normalitat

Aquests dies s'han acumulat més de 120l/m2 al municipi, i s'han gestionat una trentena d'incidències


El temporal va a la baixa i Sant Quirze reprèn la normalitat

El temporal Glòria ha començat a desaparèixer, després d’una nit i matinada intenses i dies de forts vents i acumulació de pluges. Sant Quirze ha reprès la normalitat també, i els equipaments la seva activitat. Ja ahir van obrir les portes el poliesportiu municipal i els centres cívics, així com la biblioteca i les activitats esportives municipals. Avui, es mantenen però les zones encintades com ara l’accés a les rieres, per donar temps a què el terreny s’assequi.
El parc de les Morisques es mantindrà tancat fins a les 13 hores d’avui. I el cementiri municipal també romandrà tancat avui i part del dia de demà, fins que s’acabin les feines de retirada de branques.
Aquest episodi de pluja al municipi ha acumulat més de 120 l/m2, amb vents superiors als 60 quilòmetres per hora.  En total, hi ha hagut més de trenta incidències, entre arbres caiguts i pals elèctrics torts o malmesos totalment. Tant la brigada municipal, com Policia Local, Protecció Civil i personal tècnic de l’Ajuntament han treballat coordinadament per retirar amb la major rapidesa possible els elements que ocupaven la via pública, encintant les zones perilloses i netejant els embornals perquè quedessin lliures de fulles.

Malgrat la bonança, moltes zones de Catalunya estan en alerta per inundacions. Podeu consultar les previsions meteorològiques de tot el país en aquest enllaç.