Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Cinema, teatre i molt més, aquests dies al municipi!


El cap de setmana a SQV

Després del temporal, el cap de setmana es presenta a Sant Quirze amb propostes per relaxar-se i gaudir especialment del cinema i el teatre. A més, s’hi afegeixen balls i activitats a l’aire lliure. No us ho perdeu!

Campanya donació de sang
Avui a partir de les 17 hores podeu donar sang a la unitat mòbil que hi haurà situada davant del CAP fins a les 21 hores. El Banc de Sang i Teixits organitza aquesta acció de manera periòdica, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Trobareu tota la informació sobr eel Banc de Sang, aquí.

Cinema Cultures: El fill de l'altre

El cicle de Cinema Cultures torna a la sala Josep Brossa de la Patronal avui divendres a les 20 hores. Acció Solidària del Vallès i Cooperación y Ayuda han organitzat la projecció d’”El fill de l’altre”. El film, dirigit per Lorraine Lévy, s’orienta a persones majors de 12 anys i parla sobre el conflicte àrab-israelià de la mà de personatges que reflexionen sobre els orígens, la memòria i la necessitat de les guerres.
La recaptació d’aquesta projecció es destinarà a projectes solidaris que les dues entitats desenvolupen.

Recordem que aquest cicle, organitzat per la Mesa de Cooperació, és una de les activitats destacades de la programació cultural estable. El passat 18 d’octubre es va projectar “La Bicicleta Verda” a Torre Julià, i al novembre “La inútil”, a la Patronal.
Podeu comprar les entrades per avui, en aquest enllaç.

Hora del conte en anglès
La Sara Genovart explicarà aquesta tarda "The story of little Benny" a la Biblioteca Municipal. Es tracta d’un conte adreçat a infants a partir de 6 anys, on es parla d’una mare conilla i el seu fill, i les aventures del petit quan desobeeix l’ordre de la seva mare i surt a explorar el món.

La primera neteja organitzada per joves

Aquest dissabte tindrà lloc una neteja del nucli urbà i els voltants de Sant Quirze organitzada per Aire Net. Es tracta d’un projecte creat i organitzat per joves amb l’objectiu de recollir la brossa dels espais verds del poble i conscienciar i educar per la sostenibilitat a la població en els àmbits del reciclatge, reducció i reutilització dels productes que consumim. El punt de trobada serà la plaça de la Vila, a les 10 del matí. Trobareu més detalls en aquest enllaç.

Teatre

Una trama mal ordida
L’Espai d’Arts Escèniques porta dissabte a la patronal “Una trama mal ordida”. Una obra per a tots els públics que parla d’un sabadellenc que en arribar a l’edat de la jubilació, no té ganes de continuar al peu del canó i convoca els fills per explicar-los la decisió que ha pres. Trobareu tots els detalls, aquí.

Gretel & Hansel

Tota la família podrà gaudir diumenge d’aquesta posada en escena que treballa molt els sentits. Dos comediants evoquen els paisatges dels contes mitjançant la paraula, la utilització d’objectes quotidians i d’instruments musicals, creant un bosc de somni i transportant tothom al món màgic dels contes. Més detalls, aquí.
Recordeu que podeu comprar les entrades en aquest enllaç.

Ballada de country
L’Associació Country Mussol organitza diumenge el 4art aniversari amb una ballada al celler de Can Barra. Serà a les 18 hores. Més detalls, aquí.

Torneig escolar de Catalunya d’Escacs
L’escola Taula Rodona acull avui la ronda 4 del Torneig escolar de Catalunya d’Escacs. El Club d’Escacs Sant Quirze ha aconseguit que s’organitzi al municipi aquesta competició, amb la voluntat d’apropar les escoles a aquesta pràctica. Molta sort a les persones participants!

Recordeu...
Aquest diumenge finalitza l’Aula d’Estudi a la Biblioteca. Donada l’elevada demanda s’ha decidit ampliar alguns dies més, fins aquest proper diumenge. Trobareu més detalls, aquí.