Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Teatre i música, els principals protagonistes dels propers dies


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana arriba al municipi amb la música i el teatre com a protagonistes. Lluís Coloma Trio portarà diumenge el blues i boogie a la Patronal; i la gran obra de Josep Maria de Segarra “El cafè de la Marina”, també trepitjarà dissabte aquest escenari. I això, és només un aperitiu de l’oferta dels propers dies.

 
Ludotarda a Les Fonts
El Canya Jove posa a l’abast dels i les joves del barri de Les Fonts  el els jocs de la seva ludoteca, també els nous que s’han anat adquirint. Una oportunitat per jugar al Catan, al Cluedo, al Llop... Serà avui a partir de les 17 hores al centre cívic de Torre Julià i s’orienta a adolescents i joves a partir de 12 anys. Més detalls, aquí.
 
2X3 Impro 
Aquest divendres 31 tindrà lloc l’espectacle “2X2 Impro amb 4 ovaris”. Una posada en escena improvisada i interactiva on l’humor és el protagonista. La proposta s’orienta a joves a partir de 15 anys i començarà a les 22 hores. Serà a la sala Josep Brossa de la Patronal. Trobareu més detalls en aquest enllaç.
Hora del Conte
També avui tindrà lloc lloc la primera sessió del cicle Hora del Conte al Centre Cívic Torre Julià de Les Fonts. La sessió anirà a càrrec de la Companyia Bufanúvols i es titula: “El secret del Pelegrí”. Es tracta d’un conte de tradició africana adaptat a la cultura mediterrània.
 
Berenar de l’Associació Casal d´Avis
L’Associació Casal d’Avis organitza un berenar dissabte a la tarda a la sala Muriel Casals del Casal Serra de Galliners. Karaoke i bon ambient per a tothom qui vulgui participar-hi. Serà a partir de les 17.30 hores.
 
 
Teatre: El cafè de la Marina
L'Ateneu del Món organitza aquest dissabte 1 de febrer la representació de "El cafè de la Marina" la clàssica obra de Josep Maria de Segarra interpretada pel grup de teatre Sant Vicenç de Sabadell, sota la direcció de Daniel Serra. La representació tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 21 hores. Les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat. La recaptació anirà destinada als projectes solidaris de l’Ateneu del Món.
 
Concert: Lluís Coloma Trio
Aquest diumenge, a partir de les 19 hores, els Amics de la Música celebren els seus 10 anys de trajectòria al poble amb un concert de Lluís Coloma Trio a la Sala Josep Brossa de la Patronal. En formació de trio (piano, contrabaix i bateria), ens visita un dels pianistes més reconeguts de l'escena mundial del blues i el boogie woogie. 
Les entrades tenen un preu de 10€ la general (9,5€ anticipada) i de 8€ (7,5€ anticipada) per als socis i sòcies de l'entitat i les persones menors de 18 anys. Podeu adquirir-les anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.L'acte, que finalitzarà amb un refrigeri a la Sala Salut Pastor, compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
Recordeu...
Avui és el darrer dia per presentar propostes al Premi Dona Sant Quirze 2020. El passat 28 de novembre es va obrir el termini i avui encara es podrien presentar candidates. Poden fer-ho les entitats o institucions locals inscrites al Registre municipal d’entitats; les persones que subscriguin una instància signada per 50 residents del municipi; la Presidència o una proposició signada per la tercera part dels membres que integren la Corporació Municipal.
El Premi Dona Sant Quirze s’atorga en el marc del 8 de març, Dia Internacional de les Dones i té per objectiu reconèixer i donar visibilitat al valor del treball realitzat per dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi en tots els àmbits i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes.
Es lliurarà amb caràcter individual a una dona o entitat de dones resident o que hagi desenvolupat en el poble activitats que impulsin el paper de les dones o que hagi contribuït en la defensa de l'equitat de gènere, i que sigui susceptible d’un reconeixement públic.
Altrament, i també en el marc del Dia Internacional de les Dones, s’atorgaran dues distincions honorífiques a una dona o moviment de dones d’àmbit nacional i a una dona o moviment de dones d’àmbit internacional que hagin contribuït a l’impuls del paper de les dones.
 
Trobareu més detalls sobre la programació del cap de setmana a l'agenda municipal.