Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal s'omple per celebrar els 10 anys dels Amics de la Música

L'entitat santquirzenca va organitzar un concert de Lluís Coloma Trio per compartir amb el públic la celebració dels seus 10 anys de trajectòria al poble


La Patronal s'omple per celebrar els 10 anys dels Amics de la Música

Els Amics de la Música van celebrar els seus 10 anys de trajectòria al poble amb un concert de Lluís Coloma ahir diumenge 2 de febrer a la Sala Josep Brossa de la Patronal. L’equipament municipal es va omplir per seguir l’actuació del pianista de Sabadell, que va venir acompanyat de bateria i contrabaix. Va oferir un repertori de 90 minuts en què va alternar versions de clàssics com “Georgia on my mind” o “You never can’t tell” amb temes propis com l’emotiu “Yaya's song”. Coloma es va saber guanyar el públic santquirzenc que va acabar posant-se dempeus per aplaudir-lo al final del concert després de la interpretació del darrer tema en què van regnar els solos dels tres instrumentistes de l’escenari i que van deixar bocabadades les persones allí presents.

Abans de l’actuació, el president dels Amics de la Música, José Ourille, va donar pas a un vídeo que repassava la trajectòria de l’entitat al llarg d’aquests 10 anys i va agrair el suport rebut fins ara de patrocinadors, socis, sòcies, Ajuntament i públic. L’acte va finalitzar a la Sala Salut Pastor on les persones assistents van brindar amb cava per celebrar l’aniversari.  Podeu veure el reportatge fotogràfic de l'acte al següent enllaç.