Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Gaudiu del cinema familiar en català amb "Basia"!


El cap de setmana a SQV

El cinema familiar torna avui a La Patronal amb una proposta per als més petits. També els joves tenen una cita amb el “Despatx Jove”, per aportar i participar. Us expliquem aquesta i altres propostes.

Cinema familiar
Avui també, la Sala Josep Brossa acull una nova sessió del Cicle de Cinema Familiar en Català. A partir de les 17.30 hores es projectarà la pel•lícula “Basia”, recomanada a nens i nenes a partir de 3 anys. La pel•lícula ens presenta la Basia, una nena de cinc anys que viu a la ciutat amb els seus pares, el seu germà i un amic de peluix. De vegades, com qualsevol infant de la seva edat, s’enfronta a grans problemes i ho fa amb intel•ligència, curiositat i un particular sentit de l’humor. Veure el món des dels seus ulls és una descoberta constant i una aventura extraordinària. L’arribada d’un nou germanet, una excursió al zoo en plena onada de calor, fer una amiga a l’escola, anar d’acampada o rebre la visita dels avis estant malalta són els episodis de la seva vida quotidiana que podrem observar sota la seva perspicaç mirada captivadora i el seu humor brillant.
 
L’assistència és lliure i gratuïta. Podeu reservar les vostres localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
Despatx Jove
Avui, i com cada primera divendres de mes, el jovent de Sant Quirze entre els 12 i els 29 anys té l’oportunitat de parlar de manera distesa amb el regidor de Joventut, Pol Àlvarez, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras. El Canya Jove (centre cívic Can Feliu) acull una nova sessió de “Despatx Jove”, de 17 a 20.30 hores. Un marc per poder fer arribar de manera personalitzada i directa qualsevol qüestió, inquietud o suggeriment, ja sigui individualment o com a col·lectiu. Més detalls, en aquest enllaç.
Homenatge a Salut Pastor
Demà dissabte la Masia de Can Feliu acull un homenatge a la santquirzenca i molt estimada al poble Salut Pastor. Serà a partir de les 20 hores amb l’objectiu de glosar i recordar-la fent precisament una de les coses que més li agradaven.
 
Recordeu...
Carnestoltes 2020!
Encara sou a temps per participar al Carnestoltes d’enguany el proper 22 de febrer. Les inscripcions com a individuals i grups estan obertes fins al 12 de febrer. També podreu fer-ho el mateix dia de la rua. Més detalls, en aquest enllaç.
 
Trobareu tots els detalls sobre els actes municipals, a l'agenda del web.