Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Comencen les obres del nou tancament del camp de futbol municipal

L'actuació preveu un nou mur, l'arranjament de part del paviment i una nova tanca de separació amb la piscina


Comencen les obres del nou tancament del camp de futbol municipal

Avui han començat les obres del nou tancament perimetral del camp municipal de futbol. Aquesta actuació consisteix a substituir la tanca existent per una tanca nova mixta, formada per bloc de formigó i per una malla coneguda com a deployée, molt habitual en aquest tipus de tancaments.
Durant aquesta primera jornada les feines s’estan centrant a enderrocar la tanca actual amb un martell trencador manual.  
Les obres també permetran arranjar una part dels paviments perimetrals a la gespa del camp, donat que l’asfaltat actual es troba en molt mal estat i cal renovar-lo.
Cal remarcar també que es substituirà la tanca de separació amb la piscina municipal per una més alta, de fins a 8 metres.
Finalment, es modificarà la zona d’ubicació dels vehicles d’emergència. Fins ara l’espai habilitat per a aquests vehicles es reservava a la part de la pista annexa, sovint ocupada per vehicles privats. Ara, i amb nova senyalització, la ubicació al costat de l’entrada principal del camp, facilitarà l’accés als serveis d’emergències en cas de necessitat. L’obra també contempla adaptar els panys i les guies de la porta actual per a una nova obertura que millori l’accés.
L’empresa que està duent a terme les obres és Cosplaan Obras y Servicios Laantit, SL per un import de 158.919,92€ IVA inclòs. Es preveu que les actuacions tinguin una durada de dos mesos.