Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

Obertes les inscripcions de la segona sessió de conceptualització d’un Living Lab d’Economia Circular per al municipi

Aquest Living Lab serà un espai d’aprenentatge i innovació al voltant de la sostenibilitat i el medi ambient i un punt de connexió entre els diferents agents del municipi


Obertes les inscripcions de la segona sessió de conceptualització d’un Living Lab d’Economia Circular per al municipi

Ja està obert el termini per inscriure’s a la segona sessió de conceptualització i disseny del Living Lab el proper 20 de febrer de 15:30 – 18:30 h (Edifici Can Tuset, Passatge Salvador Dalí, 8). Podeu gestionar-les aquí.

La primera d’aquestes sessions va tenir lloc el passat dimarts 28 de gener amb una assistència de 17 participants entre escoles i instituts, associacions, empreses, ciutadania, administracions del territori, etc. Ara, en aquesta segona, es definiran quines són les línies d’actuació i quins són els possibles objectius que volen els diferents agents del municipi per aquest espai. 

Les sessions estan dinamitzades per l’empresa La Salle Technova Barcelona i el pla d’acció d’aquest espai s’emmarca dins d’un Projecte d’Especialització i Competitivitat Terriorial (PECT) “IninVallès”, confinançat amb fons europeus (FEDER), la Diputació de Barcelona, i gestionat des del Servei a l’Empresa de l’Ajuntament.
 
Es tracta també d’un espai emmarcat en el Pla Local d’Educació de Sant Quirze i que posa sobre la taula diversos objectius a treballar. Concretament, serveix per a desenvolupar el 7è eix del pla “Sostenibilitat i Territori”, que s’orienta a millorar l’educació ambiental al poble i fomentar la filosofia d’escola verda. En aquesta línia, l’Ajuntament convida a tothom que vulgui a participar en el disseny d’aquest espai.