Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Tot a punt per al Carnestoltes 2020

La jornada festiva s'iniciarà a les 18 hores amb la rua dels i les participants al concurs de difresses


Tot a punt per al Carnestoltes 2020

Aquest dissabte 22 de febrer, Sant Quirze del Vallès celebrarà el Carnestoltes 2020, un dels actes més participatius del calendari festiu en què  disfresses, disbauxa i alegria omplen els carrers del poble.
L’activitat central de la celebració serà la rua dels i les participants al Concurs de disfresses i encapçalada per la reina Carnestoltes. Començarà a les 18 hores a l’avinguda de Països Catalans i recorrerà la rambla de Lluís Companys, l’av. Camí del Mas, el c. Montseny, el c. Vallcorba i l’av. Pau Casals. Està previst que la rua finalitzi cap a les 19.30 hores. Ja a la plaça d’Anselm Clavé tindran lloc un concert del grup de versions La Tropical, l’arenga de Sa Majestat la Reina Carnestoltes, el lliurament de premis del concurs de disfresses i la botifarrada popular a càrrec de les entitats del poble, que enguany comptarà amb una parada de venda d’entrepans sense gluten.

Concurs de Disfresses
Un total de 10 comparses optaran als premis a la comparsa més innovadora, més canyera i a la millor posada en escena. En aquesta categoria el jurat, format per una persona membre de cada Mesa de participació ciutadana, podrà atorgar accèssits a banda dels premis ja definits. Iniciarà la rua la comparsa de l’AFA Taula Rodona (foto), que va ser la que va obtenir una puntuació més alta en el concurs del passat 2019. També participaran al concurs de disfresses les parades de botifarres de la plaça d'Anselm Calvé, així com també es mantenen les categories individuals de 0 a 7 anys, de 8 a 17 i els majors de 18 i els grups de 2 a 14 persones. Les inscripcions en línia ja estan tancades, però les categories individuals i grups encara es poden apuntar el mateix dia de la rua, aquest dissabte dia 22, de 16 a 17 hores, a la plaça 14 d’abril. Les inscripcions es tancaran a les 17 hores o en arribar als 30 participants per categoria. La concentració dels i les participants a la rua serà a les 17 hores a l’avinguda Països Catalans. El Carnestoltes està organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport d'Alcampo i Sant Quirze Comerç.

Carnestoltes a Les Fonts
El barri de Les Fonts també celebrarà el Carnestoltes el proper dissabte 22 de febrer. La jornada festiva s’iniciarà a les 16.30 hores amb la inscripció al Concurs de Disfresses a la plaça de Manuel Mañas. Els i les participants es poden apuntar a les categories individual infantil, individual adult i comparses. A les 17.30 hores començarà la rua i farà el següent recorregut: Plaça de Manuel Mañas, carrer Roma, carrer Sant Agustí, passatge Lola Anglada, carrer Mossèn Josep Pons, carrer de Nostra Senyora del Roser, carrer Església, passeig de la Riera i Pista Poliesportiva de Les Fonts. A la pista tindran lloc l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el lliurament de premis del Concurs de Disfresses, una botifarrada popular i ball. El Carnestoltes a Les Fonts està organitzat per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració de les entitats del barri.