Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Sant Quirze es prepara per gaudir intensament del Carnestoltes


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana arriba amb una gran cita com a protagonista: la festa de la disbauxa, la diversió, on tothom pot ser qui vulgui per unes hores... arriba el Carnestoltes 2020 i ho fa amb una gran rua i concurs de disfresses.

A partir de les 18 hores l’avinguda de països serà el punt de sortida de la rua que recorrerà els carrers del nucli urbà, fins a la plaça d’Anselm Clavé. Una vegada allà, el grup de versions “La Tropical” farà un concert que donarà la benvinguda a l’arenga de Sa Majestat la Reina Carnestoltes. A continuació, lliurament de premis del concurs de disfresses i botifarra popular a càrrec de les entitats del poble.
Al barri de Les Fonts també se celebrarà el Carnestoltes, a partir de les 16.30 hores amb la inscripció al concurs a la plaça de Manuel Mañas. La rua començarà a les 17.30 hores, acabant a la pista poliesportiva on hi haurà el Rei Carnestoltes, el lliurament de premis, botifarrada popular i ball.
Podeu conèixer tots els detalls de les dues rues i dels concurs de disfresses, en aquest enllaç.
 
Xerrada del cuiner Marc Ribas
 
El Club d’Handbol Sant Quirze organitza aquesta nova temporada tres conferències relacionades amb diversos àmbits de l’esport. La primera tindrà lloc avui a les 19.30 hores a la Patronal, de la mà del cuiner Marc Ribas. El xef oferirà una xerrada parlant d’alimentació i esport. Podeu gestionar la vostra inscripció en aquest enllaç.
 
La següent xerrada s’organitza el 6 de març, a càrrec de l’atleta Núria Picas i amb el nom “La cultura de l’esforç”. La corredora de muntanya i actualment diputada d'ERC parlarà sobre la importància de l'esforç i la constància per poder assolir fites esportives.
Finalment, la darrera sessió tindrà lloc divendres 26 de juny, de la mà de Xavi Pascual, entrenador del FC Barcelona d’handbol. El míster parlarà del treball en equip. 
 
Presentació del nou llibre de Jaume Barberà

L'escriptor Jaume Barberà presenta la seva darrera obra dissabte a la Biblioteca Municipal. Es tracta de "Descobrint Sabadell". La presentarà l'escriptor i també professor Ricard Ruiz. Serà a les 12 hores.

Podeu consultar els actes a l'agenda municipal.