Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Aquest dijous tindrà lloc la representació de “Rebota, rebota y en tu cara explota” a la Patronal

L'obra va obtenir el Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències i el Premi Butaca 2018 a Noves aportacions escèniques


Aquest dijous tindrà lloc la representació de “Rebota, rebota y en tu cara explota” a la Patronal

Durant aquest mes de març, Sant Quirze celebra amb intensitat el Mes de les Dones, enguany amb el lema: “Som present, ens volem presents”. L’objectiu de la programació coordinada des de la Regidoria de Drets Civils i de Gènere de l’Ajuntament, és donar visibilitat a les diferents realitats que viuen les dones, sovint des de la desigualtat i potenciant així el seu empoderament, igualtat d'oportunitats i llibertat. Emmarcada en la programació del Mes de les Dones, aquest dijous 5 de març, la Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà a partir de les 19 hores la representació de “Rebota, rebota y en tu cara explota”, obra de teatre creada per Agnès Mateus i Quim Tarrida.  La producció és una reflexió descarnada sobre la violència de gènere i la passivitat social. Un espectacle de denúncia per començar a dir les coses pel seu nom i per vèncer la por. Una obra poètica, directa, irònica i que no deixa indiferent contra els tabús contemporanis i la nostra hipocresia.

El muntatge teatral va obtenir el Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències i el Premi Butaca 2018 a Noves aportacions escèniques. La representació està organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.

Les entrades tenen un preu de 5€ la general i de 2€ per a les persones menors de 18 anys, en situació d'atur o pensionistes. I podeu aconseguir-les anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.