Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Els propers dies viatja de la mà de la cultura, el teatre o els contes, sense moure't del poble!


El cap de setmana a SQV

Vols conèixer el Japó i ara per ara no tens ocasió d’anar-hi? Aquest cap de setmana, aquesta i altres propostes t’entusiasmaran! Japan Fest, teatre, contes o jocs de taula... tot, a Sant Quirze del Vallès!

 
Coneix el Japó!
Aquesta tarda comença el “Japan Fest”, una proposta organitzada pel Canya Jove amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents àrees de la cultura japonesa: l’escriptura, l’amulet Daruma, o el manga. També hi haurà sushi i cinefòrum. Serà a partir de les 16 hores i fins a les 22.30 hores. L’activitat s’orienta a adolescents i joves d’entre 12 i 30 anys. Trobareu més detalls, aquí.
 
Hora del Conte al Centre Cívic Torre Julià
Aquest divendres 28 de febrer, a partir de les 17 hores, el Centre Cívic Torre Julià acull una nova sessió del cicle Hora del Conte. En aquesta ocasió, la narradora Susagna Navó realitzarà el seu espectacle "Quinze són quinze", una sessió de contes que animen a jugar amb les paraules. L'activitat va adreçada a infants a partir de 4 anys i l'assistència és gratuïta però amb l'aforament limitat. Podeu reservar les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat. La propera sessió tindrà lloc el divendres 27 de març i anirà a càrrec de Sandra Rossi.  
 
Jocs de taula a Les Fonts
Una altra de les propostes juvenils per aquesta tarda és la dels jocs de taula a Les Fonts. El Canya Jove posa a l’abast de tothom la seva ludoteca: Catan, Cluedo, JungleSpeed... Més detalls, en aquest enllaç.

Hora del conte en anglès
Aquesta tarda també pot ser una molt bona opció conèixer la festa d’aniversari de la Gina Ginger... Kids & Us explica en anglès la “Gina Ginger’s birthday party” a partir de les 18h a la Biblioteca Municipal. Una activitat gratuïta amb aforament limitat. Més informació, aquí.
Contes solidaris: La planta presumida
La Biblioteca serà de nou l’escenari dissabte de més contes. En aquesta ocasió contes solidaris que difonen valors. L’associació Nuevos Pasos organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, una nova edició d’aquesta iniciativa, de la mà de Dolors Agulló, qui explicarà els contes. L’activitat es dirigeix a famílies amb infants de 4 a 7 anys i és gratuïta.
 
Teatre
La companyia santquirzenca Més o Menys Teatre presenta l’espectacle “Una tona de ballet” el proper dissabte 29 de febrer a la Sala Josep Brossa de la Patronal. L’obra de teatre comença quan la directora d'una companyia de ballet es veu obligada a convocar un càsting d'urgència i, en fer les proves a les participants, descobreix el talent de cadascuna d'elles. Sorprenentment, decideix donar una volta al seu espectacle tot omplint-lo d'emocions, sorpreses i rialles que faran passar al públic una molt bona estona.
La representació tindrà lloc a partir de les 20 hores. Les entrades es troben exhaurides.
 
Teatre familiar
Diumenge l’Agrupació Rialles Sant Quirze presenta diumenge “Ella Balla. Una història sobre les fortaleses que s’amaguen dins de cada infant”. Trobareu tots els detalls, aquí.

Fora Estocs
Els comerços de Sant Quirze surten al carrer el proper diumenge 1 de març per liquidar estocs a la Rambla Lluís Companys, entre carrer Vallcorba i Avinguda Camí del Mas.
 
L’Associació de Comerciants Sant Quirze Comerç ha organitzat un Fora Estocs, és a dir, un botigues al carrer, per posar a la venda els darrers productes en rebaixa. Una oportunitat per aconseguir bons preus de sectors molt diversos. Els comerços participants són: Calçats Gaudí, Passarel·la, Drü, Cottage, Fil a l’Agulla , Vanessa Martos, Balaki Sports, Garden Mas Duran i Ferreteria Sant Quirze.
 
Per compres superiors a 5€ us convidem a un cafè en un dels establiments associats.
 
 
Recordeu
 
Portes obertes a les escoles
Continua el calendari de portes obertes dels centres escolars. Avui és el torn d’El Turonet i el Pilarín Bayés. Trobareu el detall de jornades aquí.
 
Inscripció a la fira d’artesans de la Festa del Mussol
El proper diumenge 1 de març comença el termini per inscriure’s a la fira d’artesans de la Festa del Mussol. Les persones interessades a instal·lar una paradeta, poden informar-se aquí.
 
Podeu consultar les activitats a l'agenda municipal.