Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Anna Roig posarà veu i música a l'acte del lliurament del Premi Dona de SQV

L'acte institucional i el concert tindran lloc aquest proper dissabte 7 de març a la Sala Josep Brossa de la Patronal a partir de les 18.30 hores


Anna Roig posarà veu i música a l'acte del lliurament del Premi Dona de SQV

Aquest proper dissabte 7 de març, a les 18.30 hores, tindrà lloc l'acte del lliurament del Premi Dona de Sant Quirze 2020 a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Tal i com va acordar el Ple de l'Ajuntament de Sant Quirze en la sessió ordinària del mes de febrer, l'Associació de Dones Emprenedores i Empresàries de Sant Quirze del Vallès rebrà el Premi Dona de Sant Quirze 2020. L'escriptora Isabel-Clara Simó i l'activista de Guatemala Yolanda Oquelí rebran les distincions honorífiques en l'àmbit nacional i internacional, respectivament.Just després de l'acte institucional, començarà el concert “La Tendresse”, a càrrec d’Anna Roig & Àlex Cassanyes Big Band Project. L'espectacle és un homenatge a les “belles chansons” realitzat per catorze músics, un director/arranjador i una intèrpret sobre l’escenari. La unió entre les cançons franceses que més li agraden a l’Anna Roig i les composicions exquisides i curoses de l’Àlex Cassanyes aconsegueixen un espectacle íntim i emotiu. 


Les entrades per poder assistir a l’espectacle tenen un preu de 5€ la general i de 2€ per a les persones menors de 18 anys, en situació d'atur o pensionistes. I podeu aconseguir-les anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

L'actuació està organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.