Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Inscriu-te a la darrera sessió sobre conceptualització i disseny d'un Living Lab

La trobada, oberta a tothom, servirà per llistar els projectes susceptibles de desenvolupar-se en aquest marc d'innovació


Inscriu-te a la darrera sessió sobre conceptualització i disseny d'un Living Lab

El proper 12 de març tindrà lloc la tercera i darrera sessió de conceptualització i disseny d’un espai d’innovació i aprenentatge sobre l’economia circular, el medi ambient i la sostenibilitat. L’Ajuntament de Sant Quirze organitza aquestes xerrades emmarcades en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial orientades als diferents agents que participen al municipi: ciutadania, escoles, instituts, empreses, comerços o associacions. Es tracta també d’un espai emmarcat en el Pla Local d’Educació de Sant Quirze i que posa sobre la taula diversos objectius a treballar. Concretament, serveix per a desenvolupar el 7è eix del pla “Sostenibilitat i Territori”, que s’orienta a millorar l’educació ambiental al poble i fomentar la filosofia d’escola verda. 

Aquesta darrera sessió, que tindrà lloc de 15.30 a 18.30 hores a l’edifici de Can Tuset, servirà per presentar els resultats de les dues anteriors, contrastar conclusions i fer un primer llistat de potencials projectes a desenvolupar a un possible Living Lab a Sant Quirze del Vallès.

Recordem que durant la primera sessió, dirigida per La Salle Technova, com totes, es van detectar els principals agents clau per desenvolupar un Living Lab. A continuació, i ja en la segona sessió, es van treballar qüestions com la gestió d’aquest espai, els criteris per prioritzar els reptes per al municipi o com desenvolupar els projectes i prototips. 
L’acollida d’aquesta iniciativa ha estat molt bona, incrementant considerablement el nombre de participants, de 18 la primera sessió, a 32 en la segona. Ara, l’Ajuntament anima tothom que vulgui a inscriure’s en aquesta darrera perquè puguin expressar la seva opinió en el marc d’un espai on la creativitat, l’enginy i la col·laboració són claus.
Les inscripcions es poden gestionar en aquest enllaç.