Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Interrupció temporal del subministrament de compost a la Deixalleria

La planta proveïdora es troba en obres fins a finals d'any i no pot prestar el servei


Interrupció temporal del subministrament de compost a la Deixalleria

La Deixalleria Municipal ja no disposa de compost per a la ciutadania, almenys fins a finals d’any. La planta de biometanització de Can Barba, proveïdora de compost, es troba en obres fins a finals d’any i això comporta que temporalment no podran subministrar compost per a les deixalleries. L’Ajuntament informarà oportunament de la posada en funcionament de nou del servei, que coordina el Consorci per a la gestió de residus del Vallès Occidental.

La Deixalleria Municipal. Horaris i serveis
 
El servei de Deixalleria municipal permet millorar la recollida selectiva de residus i facilitar als ciutadans l’eliminació d’aquests. A la deixalleria es poden portar els següents residus: paper i cartró, vidre, envasos i plàstics, piles, bateries, olis vegetals i minerals, fluorescents, dissolvents, runes, roba, residus vegetals, fustes, mobles, electrodomèstics, ferralla, pintures i vernissos...
 
És un servei adreçat exclusivament a particulars (no es pot fer servir per residus industrials...). El volum per aportació permès és el que cap, aproximadament, al maleter d'un vehicle particular.
 
Adreça
Deixalleria: Menorca, s/n Pol. Ind. Sud-Oest / Deixalleria de Can Casanovas: crt. de Gràcia a Manresa, km 23
Telèfon
93 721 68 00
Horaris
SQV: matins, de 10 -14 h; tardes, de 16 -20 h (dimarts, 16 -19 h); dissabtes i diumenges tarda, tancat. Nucli de les Fonts (veure web Ecoequip): Deixalleria mòbil: 1r i 3r dimarts de mes, de 13,15 h-13,45 h / Deixalleria de Can Casanovas.