Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

L’Ajuntament porta el projecte Open Industry 4.0 a la Fira Advanced Factories

Tres empreses santquirzenques participen en aquest esdeveniment que reuneix els líders en innovació industrial


L’Ajuntament porta el projecte Open Industry 4.0 a la Fira Advanced Factories

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès participa avui a la Fira Advanced Factories amb el projecte Open Industry 4.0. En aquesta fira també hi participen les empreses del municipi ABB, Stäubli i Würth. 

Advanced Factories és l’esdeveniment que anualment reuneix a les empreses líders en innovació industrial amb els professionals del sector que busquen les millorss olucions en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i digital manufacturing, juntamentamb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la Indústria 4.0.
A més de les 200 firmes expositores, se celebra el Industry 4.0 Congress, el major congrés europeu sobre innovació industrial.
 
L’objectiu de la jornada és captar noves empreses per la comunitat virtual de tecnologia 4.0 (www.openindustry40.com) que l’Ajuntament lidera, donada la important concentració de l’esdeveniment, de manera que coneguin i participin de totes les accions que l’administració local ofereix els oferirem al llarg d’aquest any 2020, com són una fira virtual, el 27,28 i 29 d’abril, una trobada amb startups que busquen fabricar el seu prototip, o meetings points de diferents solucions de la indústria 4.0.
 
Recordem que aquesta comunitat está promoguda pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès, Sabadell, Montcada i Reixac, Rubí i Terrassa i esdevé el punt de trobada digital de les empreses i els professionals de la indústria. La comunitat compta amb les 9 tecnologies de la indústria 4.0: robòtica, eines de simulació 3D, integració de sistemes, internet de les coses, ciberseguretat, tecnologies en núvol, manufactura addivita, realitat augmentada i big data. Actualment la comunitat compta amb 120 empreses, i més de 1000 membres.