Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Nova formació per a les pimes

El servei a l’Empresa de l’Ajuntament ha organitzat un curs amb una novedosa tecnologia per millorar la capacitat d’innovació de les empreses


Nova formació per a les pimes

L’Ajuntament organitza un curs el proper 1 d’abril amb el nom “Augmenta la capacitat d'innovació de la teva pime”. Es tracta d’una formació amb l’objectiu de treballar el repte Big Data en la presa de decisions de les empreses: què aporta, com afecta, procés de canvi, cultura corporativa... La metodologia que s’utilitzarà durant la sessió, Binnakle, és la guanyadora del premi del Gamification World Congress, fet que permetrà les empreses participants afrontar qualsevol repte de manera eficaç i, alhora, distesa. Aquesta metodologia permet sistematitzar el procés creatiu i innovar en quatre fases. Durant la sessió, les quatre fases es convertiran en una expedició de quatre missions en què es treballarà en equip per presentar les millors idees.

La jornada està organitzada conjuntament per l’Ajuntament i ACCIÓ, en el marc d’activitats de la Xarxa Enterprise Europe Network. Aquesta xarxa agrupa més de 600 organismes de suport de l’empresa a 66 països.
Aquest curs, gratuït, s’impartirà al Barcelona Moda Centre, Ronda Maiols 1 de Sant Quirze del Vallès de 9.30h a 13.30h. Trobareu tots els detalls per a fer la inscripció aquí.