Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Grup artístic TT cedeix a l’Ajuntament una obra amb motiu del Dia internacional de les dones

La creació de grans dimensions està protagonitzada per la jove activista Greta Thunbert i és un reconeixement a l’ecofeminisme


El Grup artístic TT cedeix a l’Ajuntament una obra amb motiu del Dia internacional de les dones

L’Associació Artística i Cultural Grup TT ha cedit a l’Ajuntament una obra dedicada a la figura de Greta Thunberg, en el marc del Dia internacional de les dones.

L’obra artística és un collage format per 32 quadres pintats de forma individual per 26 artistes de l’entitat, que han utilitzat  la tècnica de l’oli i de l’aquarel·la. La creació s’ha ideat com a reconeixement a l’ecofeminisme, moviment feminista i de lluita pel medi ambient, en el qual la jove Greta Thunberg és la principal abanderada. La imatge reprodueix dos moments icònics protagonitzats per l’activista: una de les primeres fotografies on apareix asseguda al carrer amb el cartell “vaga escolar pel clima“ i la portada de la revista Time on es reconeix a la Greta Thunberg com a persona de l’any.

L’obra de grans dimensions, fa gairebé dos metres i mig d’alçada, s’ha col·locat a la recepció de l’equipament municipal de l’àrea de Territori i Ecologia Urbana, a l’avinguda Pau Casals.