Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

L’Ajuntament recomana fer els tràmits en línia per evitar desplaçaments a l’OAC

També ha activat el sistema de cita prèvia en els casos de gestions que requereixin la presència de la persona interessada


L’Ajuntament recomana fer els tràmits en línia per evitar desplaçaments a l’OAC
L’Ajuntament ha activat el sistema de cita prèvia per concertar visites a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Les persones que hagin de realitzar algun tràmit que requereixi assistència presencial, podran sol·licitar dia i hora de visita enviant un correu electrònic a oac@santquirzevalles.cat, o bé trucant al 937216800. D’aquesta manera, s’evita que un gran volum de ciutadans/es es pugui concentrar a l’OAC i que les visites s’organitzin d’una manera més pautada i controlada. La mesura s’adhiu així a les recomanacions emeses des de la Generalitat davant la pandèmia del Coronavirus.
 
Recordem també que la majoria de tràmits es poden realitzar en línia. Les persones que disposin del certificat electrònic podran gestionar aquestes sol·licituds de manera àgil i ràpida. Aquelles que no en disposin, poden activar-se l’IdCAT Mòbil al moment, de manera que mitjançant el mòbil i contrasenyes d’un sol ús poden tramitar diverses gestions. Així, els tràmits en línia permeten gestionar una llicència d’obres, una inscripció a un procés de selecció, sol·licituds d’ocupació de via pública, etc. Altres tràmits, com pagaments, etc, ni tan sols requereixen de sistema d’autenticació.
 
Pel que fa a les notificacions, aquestes poden gestionar-se totalment via electrònica, sempre i quan la persona interessada doni el consentiment. Així s’eviten desplaçaments a domicilis particulars i possibles riscos. 
Vegeu els documents en pdf per informar-vos al detall sobre l'IdCAT Mòbil i la notificació electrònica.
 
Els beneficis de l’Administració electrònica
Aquestes gestions són fruit dels beneficis de l’administració electrònica que permet prestar d’una manera més eficaç, ràpida i eficient els seus serveis. Basada en principis de multicanalitat, simplificació administrativa i documental, i seguretat jurídica, entre altres, permet a la ciutadania l’accés als serveis públics 24 hores els 7 dies de la setmana, a més de rapidesa i agilitat en l’obtenció del servei requirit. Per a les administracions permet millorar els serveis i l’eficiència interna.