Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aplica noves mesures preventives contra la propagació del Coronavirus COVID-19

Entre les mesures hi ha el tancament de diversos equipaments municipals i l'activació del protocol de seguiment de persones vulnerables


L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès aplica noves mesures preventives contra la propagació del Coronavirus COVID-19

Davant de la situació excepcional generada per l'alt risc de contagi de Coronavirus i tenint present les indicacions donades des dels diversos departaments de la Generalitat de Catalunya i de l’Estat, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha pres tot un seguit de mesures que seran d’aplicació a partir de demà divendres 13 de març. Totes aquestes mesures es prenen per frenar la corba epidèmica per intentar evitar un col·lapse del sistema sanitari i protegir les persones més vulnerables, que són la gent gran amb pluripatologies.

Mesures adoptades
Els següents equipaments municipals romandran tancats fins a nou avís:

- Casal Serra de Galliners
- La Patronal
- Biblioteca
- Celler de Can Barra
- Centres Cívics de Torre Julià i de Can Feliu
- Escola Municipal d’Adults
- Escola Municipal de Música
- Escola Bressol Municipal
- Sala de fitness del Complex Esportiu Municipal de Can Casablanques

Altres mesures adpotades
Per altra banda, en el decret aprovat es recullen la suspensió de les activitats extraescolars organitzades per les AFA fora de l’horari lectiu, la recomanació de tancament als centres privats de l’àmbit educatiu i formatiu i que els plens municipals es celebraran sense presència de públic.

L’Ajuntament ha activat el protocol de seguiment de les persones més vulnerables i amb menys xarxa familiar, per informar-se sobre el seu estat de salut i les possibles necessitats que puguin sorgir. Així mateix, l’Ajuntament, seguint les indicacions de la Generalitat, recomana a la població evitar els desplaçaments en la mesura del possible i les grans concentracions i àmplia concurrència. De fet, les empreses privades hauran de suspendre els esdeveniments que impliquin la participació de més de 1.000 persones i reduir a un terç les inferiors a aquesta xifra.

En funció de les recomanacions i/o prohibicions que es comuniquin des del CECAT i els departaments de la Generalitat i de l’Estat, l'Ajuntament anirà aplicant noves mesures segons avanci la situació. L'Ajuntament anirà informant puntualment a través d'aquest mateix web i les xarxes socials sobre l'evolució d'aquesta situació excepcional provocada pel risc de contagi del Coronavirus.