Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El Sistema de Salut de Catalunya col·labora amb la campanya #JoActuo

L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar i agrair tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa


El Sistema de Salut de Catalunya col·labora amb la campanya #JoActuo

La campanya, que treballa sota el lema #JoActuo, pretén donar resposta al moviment ciutadà que ha sorgit de manera espontània entre la població per fer front a l’expansió del coronavirus. La iniciativa vol englobar totes les mostres de solidaritat, col·laboració veïnal i iniciatives socials que s’han mostrat aquests darrers dies. D’aquesta manera, tota la ciutadania  podrà aportar el seu gra de sorra en aquesta lluita i expressar de la millor manera el suport als nostres professionals de la salut, que treballen sense descans per fer front a aquesta situació d’emergències en la qual ens trobem immersos.

#JoActuo engloba tres grans eixos d’actuació. En primer lloc, la Solidaritat, que fa una crida a agrair la feina dels professionals sanitaris. En segon terme, també crida a l’acció, amb l’objectiu de difondre missatges que engresquin a la ciutadania a oferir col·laboració o ajuda a qui ho necessiti. Finalment, també se centra en la col·laboració ciutadana: mitjançant la pàgina web www.joactuo.cat, la ciutadania es pot informar sobre quines accions són les que poden dur a terme per ajudar als seus conciutadans durant els dies de confinament. 
Totes les accions que es duran a terme a través de la campanya #Joactuo es difondran a les xarxes socials, els canals de missatgeria instantània i la pàgina web www.joactuo.cat.
És una iniciativa impulsada pel Sistema de Salut i el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya