Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L’Ajuntament suspèn les obres a la via pública previstes per aquests dies donada la situació d’excepcionalitat

Les obres d’asfaltats i del camp de futbol i polígons es veuen afectades per la suspensió, per garantir la seguretat tant dels treballadors i treballadores com de la ciutadania


L’Ajuntament suspèn les obres a la via pública previstes per aquests dies donada la situació d’excepcionalitat
Les obres d’asfaltat i pintura viària que havien de començar demà dimecres 18 de març al barri de Les Fonts i que havien de continuar per tot el nucli urbà, queden suspeses fins a nou avís. Les empreses que havien de dur a terme aquesta actuació han decidit sumar-se a la voluntat de frenar l’expansió del Coronavirus i deixar els seus treballadors i treballadores a casa. 
L’Ajuntament tenia previst que dimecres 18 comencessin les actuacions a Les Fonts, durant tres dies. A continuació, s’asfaltaria i pintaria els principals carres de Los Rosales i Poble Sec. Unes obres que s’aplicarien a la resta de vies del poble, fins arribar al centre. El cost total dels treballs supera els 800.000 euros.
Aquesta decisió de suspensió quedarà recollida en un decret que es prepara des de Presidència i que també preveu la suspensió de totes les obres de la via pública, per donar resposta a la voluntat i responsabilitat de protecció de tota la ciutadania i dels treballadors/es d’aquestes empreses.
La situació també afecta les obres que s’estan executant al camp de futbol municipal i a les voreres dels polígons industrials. L’empresa que se n’encarrega no podrà continuar aquestes tasques, fins a nou avís. 
Podeu consultar el web municipal o les xarxes socials les novetats respecte aquestes informacions.